diverse branches

Ontdek onze oplossingen voor uw branche

Elke branche en iedere sector is in een bepaalde mate afhankelijk van een goed functionerende ICT omgeving. De mate van afhankelijkheid en de wijze waarop de ICT moet worden ingericht, verschilt echter per branche en per organisatie. Voor een organisatie uit de horecabranche is bijvoorbeeld een andere aanpak vereist dan voor een bedrijf uit de tuinbouw. En een zorginstelling stelt bijvoorbeeld andere eisen aan de ICT oplossing dan een transportbedrijf. Vanuit onze ruime kennis en ervaring in verschillende branches kunnen wij de ICT oplossing voor uw vraagstuk optimaal afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Ons uitgangspunt hierbij is dat wij onze klanten volledige ontzorging willen bieden op gebied van ICT. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u (blijven) doen waar u goed in bent.

Onderstaand een selectie van branches en sectoren waarvoor wij reeds maatwerkoplossingen hebben gerealiseerd. Ziet u uw branche of sector niet terug? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over een maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

Transport en logistiek

Transport en logistiek

ICT voor transport en logistiek

kassen Westland

Tuinbouw en sierteelt

ICT voor tuinbouw en sierteelt

zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

ICT voor zakelijke dienstverlening

haven

Maritieme sector

ICT voor de maritieme sector

branche meeting

Laat u informeren door onze experts

Ontzorging voor uw organisatie

De BICT Groep heeft als ICT dienstverlener meer dan 15 jaar ervaring in maatwerkoplossingen voor iedere onderneming. In iedere sector speelt ICT een andere rol en iedere sector heeft andere uitdagingen. Maar wat overal geldt is het feit dat ICT van belang is voor het goed laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden en ondersteuning moet bieden aan uw uitdagingen van morgen. Om dit te realiseren moet een organisatie uiteraard de juiste (technische) keuzes maken, maar ook alle ICT processen moeten op de juiste manier worden ingericht.

Complete ontzorging van onze klanten is ons uitgangspunt. Dit doel vormt namelijk het uitgangspunt voor al onze adviezen en ICT diensten. Daaronder verstaan wij een ICT oplossing die ontworpen is naar de wensen en behoeften van de gebruikers. Wij maken onze oplossingen niet vanuit één visie, maar kijken ook specifiek naar de processen binnen uw organisatie en de taken van uw medewerkers. Op deze manier brengen wij in kaart welke stappen ondernomen moeten worden om uw organisatie technisch gezien naar een hoger niveau te kunnen tillen. Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken direct op en kan de klant zich volledig focussen op zijn core business.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw branche?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken met u graag de opties en mogelijkheden, geheel aansluitend op de wensen en behoeften binnen uw branche.