bouwvakker

ICT oplossingen voor bouw

Bent u werkzaam in de bouw? Dan is het belangrijk dat uw medewerkers overal en altijd kunnen werken. Zeker wanneer uw medewerkers (vaak) onderweg zijn. Bestanden over lopende opdrachten en/of projecten kunnen inzien, raagplegen, bewerken en delen bevordert de bedrijfsvoering. Wij begrepen dat als geen ander.

De BICT Groep werkt voor een groot aantal bedrijven in de bouw. Wij hebben ruime kennis en ervaring met vraagstukken in uw branche, zodat wij u kunnen laten werken met optimaal functionerende en betrouwbare ICT oplossingen.

lassen

Laat u informeren door onze experts

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Optimaliseer bereikbaarheid voor klanten
U wilt continu bereikbaar zijn voor (potentiële) klanten, ongeacht uw werklocatie. De BICT Groep biedt verschillende ICT oplossingen om uw bereikbaarheid voor klanten te optimaliseren. Eén voorbeeld ter verbetering van uw bereikbaarheid is een goedwerkende telefonie oplossing. Wij beschikken over diverse telefoontoestellen, welke volledig in te richten zijn naar uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om (externe) mobiele toestellen in de vaste telefooncentrale te integreren, zodat u ook buiten uw bedrijf bereikbaar bent via het bekende, zakelijke telefoonnummer.

Natuurlijk speelt ook de bereikbaarheid via e-mail een belangrijke rol. Om aanvragen te ontvangen, maar ook om vragen of offertes in behandeling te kunnen nemen. Dit kunnen wij volledig voor u faciliteren. Daarnaast is het tevens mogelijk om een e-mailhandtekening (inclusief uw bedrijfslogo, adresgegevens, etc.) te integreren in uw e-mail. Op deze manier is uw bedrijf duidelijk herkenbaar voor klanten en toont u professionaliteit.

bouw

Werken vanaf iedere locatie
In de bouw branche is het gebruikelijk dat uw medewerkers geregeld op verschillende locaties werkzaam zijn. Het werken vanaf verschillende locaties brengt meerdere uitdagingen met zich mee. Zo is er bijvoorbeeld altijd een (stabiele) internet verbinding nodig.

Ten behoeve van opdrachten en projecten is het van belang dat u en uw medewerkers overal en altijd toegang hebben tot belangrijke informatie en bestanden. Met onze oplossingen voor online werkplekken en Microsoft 365 zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers overal en altijd bestanden kunnen raadplegen, bewerken, delen en beheren. 

Wilt u meer weten over onze oplossingen? 

Bekijk bijvoorbeeld onze dienstenpagina's voor de verschillende oplossingen. Wilt u liever een vrijblijvend adviesgesprek aangaan over uw vraagstukken? Neem dan contact met ons op.