zakelijke dienstverlening

ICT oplossingen voor zakelijke dienstverlening

Bent u actief in de zakelijke dienstverlening? Bijvoorbeeld als administratief, juridisch of financieel dienstverlener? Dan weet u als geen ander dat veel van uw werkzaamheden berusten op goed werkende ICT. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan en beheren van uw bestanden (zowel op kantoor als op externe locaties), de bereikbaarheid van uw organisatie en de veiligheid van uw data. 

Bereikbaarheid en veiligheid van data zijn belangrijke thema's in uw branche, daarom is het van belang dat dit goed wordt georganiseerd. Wij informeren u graag over onze oplossingen voor uw branche.

zakelijke dienstverlening

Laat u informeren door onze experts

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Bereikbaarheid
Binnen de zakelijke dienstverlening is telefonische bereikbaarheid van groot belang. Tevens neemt de vraag naar integratie tussen mobiel en vaste telefonie steeds meer toe. Met onze oplossingen voor telefonie kunnen wij deze integratie realiseren. Op deze manier zijn er tal van voordelen voor u te behalen. Bijvoorbeeld wanneer een klant (uit uw database) belt, ziet u direct de contactgegevens in uw scherm. Daarnaast kunt u altijd uitbellen vanaf het zakelijke nummer, zelfs vanaf uw eigen mobiele telefoon. Ook wanneer u gebeld wordt, behoudt u de regie over het telefoongesprek. Zo kunt u het telefoongesprek zelf beantwoorden en/of doorschakelen naar uw medewerkers.

internet security

Veiligheid
De vraag naar oplossingen om altijd en overal veilig te kunnen werken neemt steeds verder toe. Met name de vraag om bestanden veilig en vanaf verschillende locaties te kunnen inzien, bewerken en delen. Met de online werkplekken van de BICT Groep stellen wij u en uw medewerkers in staat om vanaf elke locatie te kunnen (samen)werken. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk overal én veilig inloggen op uw eigen werkomgeving. 

De belangrijke data van uw bedrijf, klanten en medewerkers wilt u veilig opslaan. Denk aan contracten, financiële gegevens en klantdossiers. U wilt voorkomen dat deze in verkeerde handen vallen. Met oplossingen als een online back-up en proactief systeembeheer kan de BICT Groep uw bedrijfsgegevens veilig opslaan. In een streng beveiligd datacenter wordt uw data opgeslagen en beschermd, volledig volgens de Nederlandse wetgeving voor privacy en databescherming.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? 

Bekijk bijvoorbeeld onze dienstenpagina's voor de verschillende oplossingen. Wilt u liever een vrijblijvend adviesgesprek aangaan over uw vraagstukken? Neem dan contact met ons op.