Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Bent u actief in de zakelijke dienstverlening? Bijvoorbeeld als administratief, juridisch of financieel dienstverlener? Dan weet u als geen ander dat veel van uw werkzaamheden berusten op goed werkende ICT. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan en beheren van uw bestanden (zowel op kantoor als op externe locaties), de bereikbaarheid van uw organisatie en de veiligheid van uw data.  Bereikbaarheid en veiligheid van data zijn belangrijke thema's in uw branche, daarom is het van belang dat dit goed wordt georganiseerd. Wij informeren u graag over onze oplossingen voor uw branche.

Bereikbaarheid

Binnen de zakelijke dienstverlening is telefonische bereikbaarheid van groot belang. Tevens neemt de vraag naar integratie tussen mobiel en vaste telefonie steeds meer toe. Met onze oplossingen voor telefonie kunnen wij deze integratie realiseren. Op deze manier zijn er tal van voordelen voor u te behalen. Bijvoorbeeld wanneer een klant (uit uw database) belt, ziet u direct de contactgegevens in uw scherm. Daarnaast kunt u altijd uitbellen vanaf het zakelijke nummer, zelfs vanaf uw eigen mobiele telefoon. Ook wanneer u gebeld wordt, behoudt u de regie over het telefoongesprek. Zo kunt u het telefoongesprek zelf beantwoorden en/of doorschakelen naar uw medewerkers.

Bereikbaarheid | BICT Groep
Bas Voermans

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met een beveiligde opslag voor uw bedrijfsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Veiligheid

De vraag naar oplossingen om altijd en overal veilig te kunnen werken neemt steeds verder toe. Met name de vraag om bestanden veilig en vanaf verschillende locaties te kunnen inzien, bewerken en delen. Met de online werkplekken van de BICT Groep stellen wij u en uw medewerkers in staat om vanaf elke locatie te kunnen (samen)werken. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk overal én veilig inloggen op uw eigen werkomgeving. 

De belangrijke data van uw bedrijf, klanten en medewerkers wilt u veilig opslaan. Denk aan contracten, financiële gegevens en klantdossiers. U wilt voorkomen dat deze in verkeerde handen vallen. Met oplossingen als een online back-up en proactief systeembeheer kan de BICT Groep uw bedrijfsgegevens veilig opslaan. In een streng beveiligd datacenter wordt uw data opgeslagen en beschermd, volledig volgens de Nederlandse wetgeving voor privacy en databescherming.

Verbinding wereld | BICT Groep