Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
logistiek en transport| BICT Groep

Transport en logistiek

Als bedrijf in de transport of logistieke sector heeft u te maken met specifieke vraagstukken die om passende oplossingen vragen. Zo is het belangrijk dat informatie overal en altijd beschikbaar is, maar moet u ook nadenken over de gevolgen van brand, diefstal, menselijke fouten, niet correct beveiligde computersystemen of stroom- of systeemuitval. Dit zijn enkele te noemen uitdagingen binnen uw branche die vragen om een passende ICT oplossing. Diverse oplossingen op het gebied van cyber security, beveiliging en automatisering helpen uw bedrijf te beschermen tegen ongewenste en onverwachte problemen en dragen bij aan het oplossen van uw vraagstukken. Denk hierbij aan toegangscontroles, camerasystemen, internet security en online back-ups van uw gegevens. De BICT Groep beschikt over een breed scala aan kennis en ervaring om een maatwerkoplossing voor uw organisatie te realiseren.

Informatievoorziening

De beschikbaarheid van informatie in een magazijn, hal, loods of op locatie is een belangrijke voorwaarde om uw werk goed te kunnen uitvoeren. Maar daarnaast moeten de systemen waar deze informatie in opgeslagen staan tevens goed functioneren. Wanneer u deze systemen op een eigen locatie heeft staan en de systemen ondervinden schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, diefstal, storing of een menselijke fout, dan heeft u een probleem. Wij maken gebruik van digitale opslag, zodat uw documenten en informatie altijd veilig staan opgeslagen in de cloud. Op deze manier worden onverwachte problemen vroegtijdig voorkomen en heeft u altijd beschikking tot de informatie die u nodig heeft.

Informatievoorziening | BICT Groep

Beveiliging

Een ander belangrijk onderwerp is het belang om onbevoegden buiten de deur te houden. Wannneer iemand met verkeerde intenties weet binnen te dringen, kan dit belangrijke gevolgen hebben voor uw organisatie. Toegangscontroles en camerabewaking zijn goede oplossingen hiervoor. Op deze manier kunt u bedrijfsgevoelige locaties binnen uw bedrijf afschermen voor ongewenste bezoekers. Het beschermen van uw bedrijf is op vele manieren mogelijk. Zo kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van IT beveiliging: Het beheer van uw bedrijfsnetwerken om cyber criminaliteit tegen te gaan. Wij beheren voor u de beveiliging op het volledige bedrijfsnetwerk en nemen alleen contact op bij relevante en urgente zaken. Hierdoor kunt u uw tijd en focus steken in waar u goed in bent. Daarnaast houden wij uw systemen en beveiligingspakket altijd up-to-date. Op verzoek kunnen wij uitgebreide rapportages toesturen met bijvoorbeeld een overzicht van werkstations met oude softwareversies of wat er aan malware is tegengehouden door onze beveiligingsoplossingen. De BICT Groep heeft een breed scala aan elektronische oplossingen welke geheel af te stemmen zijn op uw wensen.

Beveiliging | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Laat de ICT binnnen uw Transport en logistiek branche uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail