Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict beheer bict groep

Datanetwerken

Door de enorme toename van data is een veilige en snelle internetverbinding dé uitdaging voor ondernemingen. Uw geautomatiseerde bedrijfssystemen kunnen namelijk niet werken zonder een goede infrastructuur voor uw datacommunicatie. Computer communicatiesystemen en alle andere systemen in uw bedrijfsvoering zijn volledig afhankelijk van een goede IT omgeving. Om uw organisatie optimaal te laten functioneren, is daarom een goede netwerkinfrastructuur met bekabeling – ook wel datanetwerken – van cruciaal belang.

Datanetwerken van A tot Z

In tegenstelling tot een thuisnetwerk komen er bij een bedrijfsnetwerk iets meer apparaten kijken, zoals servers, switches, patch panelen en meer. Wist u dat een gemiddeld datanetwerk bestaat uit 1 tot 5000 aansluitingen? U begrijpt dus wel dat er aan het aanleggen van een datacommunicatienetwerk een hele organisatie verbonden zit. Maar of het nu gaat om het aanleggen, beheren of onderhouden van een nieuw datanetwerk, de BICT Groep verzorgt het gehele traject van A tot Z. Wij beschikken over specialisten die, middels gecertificeerde koper- en straalverbindingen of zakelijk glasvezel, de flexibiliteit en efficiëntie van de IT binnen uw bedrijfsprocessen verhogen.

Van A tot Z | BICT Groep
Online werkplekken | BICT Groep

Koperbekabeling

Koperbekabeling is een veel gebruikt bekabelingssysteem. Het wordt in het algemeen toegepast om computer- en telefonienetwerken op te zetten, maar ook voor het aansturen van beheer- en beveiligingssystemen wordt deze kabel toegepast.

Straalverbinding

Straalverbinding is een goede optie wanneer u meerdere vestigingen heeft in uw directe omgeving of in een buitengebied gevestigd bent waar geen glasvezel beschikbaar is. Via een draadloze techniek wordt een netwerkverbinding tot stand gebracht. 

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is de snelst mogelijke internetverbinding die er is. Het biedt de oplossing voor organisaties die een hoge garantie op uptime of veel bandbreedte nodig hebben. 

Lees meer
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor stabiel, snel en veilig internet en stap over naar Datanetwerken van de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

BICT Groep Speedtest

Bent u benieuwd naar de snelheid van uw internetverbinding? Door de speedtest van de BICT Groep weet u met één druk op de knop wat de snelheid van uw internet is. Ontdek daarnaast ook de upload- en download snelheid. Voor een betrouwbaar resultaat adviseren wij u om uw computer met een internetkabel aan te sluiten. Zo kan de gemeten snelheid niet worden beïnvloed door externe factoren op de WiFi. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de meting lager uitvalt.

Wilt u uw internetsnelheid verbeteren? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij adviseren u graag over het meest geschikte datanetwerk voor uw organisatie. Welke netwerkbekabeling u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een professioneel en betrouwbaar netwerk.   

Doe de speedtest
Speedtest | BICT Group