Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Online werkplek | BICT Groep

Online werkplek

Of u nu thuis bent, onderweg of gewoon op kantoor: met de online werkplek van de BICT Groep hebben u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot de digitale werkplek. Doordat u met iedere internetverbinding in kunt loggen op uw eigen online werkplek, heeft u toegang tot al uw bestanden, benodigde applicaties en bedrijfsgegevens. Hierdoor bent u in staat om zo flexibel en productief mogelijk te werken, waar en wanneer u maar wilt! Dus of dit nu thuis, op kantoor of in dat gezellige koffietentje is? Met de BICT Groep beschikt u altijd en overal over een veilige online werkplek. Maar naast al deze voordelen, biedt de digitale werkplek van de BICT Groep nog meer voordelen:

  • Uw online werkplek bevindt zich in ons streng beveiligde en optimaal geconditioneerde Cyber Center (datacenter).
  • Doordat uw bestanden tevens worden opgeslagen in de Cloud, kunt u vanaf verschillende locaties bij uw bestanden en bent u ervan verzekerd dat deze veilig worden opgeslagen.
  • De online werkplek van de BICT Groep biedt de mogelijkheid om eigen systemen te integreren. Onze IT oplossingen voor online werkplekken groeien mee met uw organisatie. Zo kan het aantal werkplekken eenvoudig naar wens worden op- en afgeschaald.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u een online werkplek kunt faciliteren voor uw medewerkers? Download dan nu onze whitepaper. In onze whitepaper geven wij u meer informatie over deze IT-oplossing.

Download whitepaper

Online werken met Microsoft 365

De online werkplekken van de BICT Groep zijn standaard voorzien van alle licenties van Windows en Microsoft 365. Het verzamelpakket aan hulpmiddelen biedt de mogelijkheden die nodig zijn om veilig, altijd, overal en op elk gewenst apparaat te kunnen weken. Daarnaast werkt u altijd up-to-date en met de nieuwste versies van de programma’s. Enerzijds werkt u met welbekende Office Tools als Word, Excel en PowerPoint. Anderzijds kunt u gebruikmaken van handige tools die de communicatie en samenwerking met uw collega’s verbeteren, zoals Microsoft Teams en OneDrive

Doordat het Microsoft 365-pakket standaard wordt geleverd met OneDrive-cloudopslag (1TB), heeft u nóg meer opslagruimte voor uw bestanden. Vanuit de Cloud kunt u op al uw apparaten gebruikmaken van OneDrive, waardoor u altijd al uw gegevens, informatie, foto’s en andere bestanden binnen handbereik heeft. Daarnaast staan uw gegevens altijd veilig opgeslagen. U kunt uw bestanden ook eenvoudig delen via uw Surface of de mobiele applicatie voor OneDrive. Al deze functies bij elkaar zorgen voor een effectieve en veilige manier van online werken, die voor u en uw medewerkers eenvoudig en toegankelijk is. 

Office 356| BICT Groep
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met een online werkplek voor uw werknemers. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Werk slimmer met Surface

Wist u dat wij niet alleen software, maar ook hardware aanbieden? Maak uw online werkplek compleet met een Surface! Surface is een vooruitstrevende productlijn van Microsoft speciaal ontworpen voor het werken van de toekomst. Dankzij de enorme flexibiliteit en krachtige software, dient de Surface als volwaardige laptop. Buiten dat de Surface eenvoudig te transformeren is van tablet naar laptop en het een lange levensduur van de batterij heeft (gemiddeld 10 uur), is het ook nog eens perfect draagbaar. Zo kunt u gemakkelijk verplaatsen van uw kantoor naar klantlocatie of van de bank naar de keukentafel en is de Surface ideaal voor uw online werkplek.

U kunt uw Surface gebruiken zoals u dat prettig vindt. Uw dagelijkse tablet en laptop in één is voorzien van dubbele far-field Studio Microphones en full HD-camera's aan beide zijden. Op deze manier wordt u helder en duidelijk gehoord én gezien tijdens uw virtuele Microsoft Teams calls, vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in de diverse Microsoft applicaties. Alle Surface apparaten zijn daarbij geoptimaliseerd voor het gebruik van Microsoft 365, zo zal alles vlekkeloos verlopen.

Werk slimmer met Surface | BICT Groep

Een veilige online werkplek met BICT Groep

De BICT Groep biedt bedrijven in diverse branches een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van kantoorautomatisering. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee! Wij richten graag een online werkplek die volledig bij uw organisatie past voor u en uw medewerkers in. Samen met u kijken we wat de beste oplossing is voor uw organisatie.

Servers, harde schijven en grote investeringen zijn niet meer nodig, voor een vast bedrag per maand regelen wij voor u een veilige en betrouwbare BICT online werkplek. Het enige dat u nodig heeft is een apparaat met een internetbrowser die verbonden is met het internet. Wij zorgen vervolgens voor een veilige verbinding en continue beschikbaarheid van de online werkplek. Uiteraard beschikt u altijd over de meest recente software en u heeft geen omkijken naar het IT beheer. Bij BICT Groep kunt u zich dus volledig laten ontzorgen op het gebied van uw online werkplek en uw IT beheer. Wilt u meer informatie over onze IT diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder.

Een veilige online werkplek | BICT Groep