Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
zorg branche

Zorg

Gezien de grote druk op de branche en de steeds hogere eisen aan de kwaliteit voor de zorg bent u, als zorginstelling en/of zorgverlener, genoodzaakt om stappen te zetten op het gebied van innovatie en efficiënte. Daarnaast is de bescherming van gevoelige data van cruciaal belang voor uw organisatie, waarvoor een waterdichte ICT oplossing noodzakelijk is. De zorgsector is de afgelopen jaren enorm veranderd en gegroeid, en vanzelfsprekend groeien wij en onze diensten met u mee. Wij informeren u graag over onze oplossingen omtrent gegevensbescherming.

Beveiliging van uw data

U wilt gevoelige gegevens en informatie van uw bedrijf goed beveiligen en voorkomen dat deze in de verkeerde handen terecht komen, dat begrijpen wij als geen ander. De BICT Groep heeft diverse ICT oplossingen om de veiligheid van uw bedrijfsgegevens en -informatie te waarborgen. Als IT security partner van ESET hebben wij een breed scala aan veiligheidsoplossingen op het gebied van IT beveiliging. Daarnaast adviseren wij om uw data veilig op te slaan in de cloud, middels een online back-up. Doordat uw gegevens veilig worden opgeslagen in cloud, zijn uw gegevens eenvoudig terug te halen bij een eventuele calamiteiten (zoals brand of stroomuitval). Zo bent u er zeker van dat belangrijke data niet verloren gaat én heeft u toegang tot uw bestanden, waar en wanneer u maar wilt.

ICT oplossingen zijn niet alleen van belang voor uw werkplekken, maar ook voor de bezoekers en cliënten van uw organisatie. Bij een internetstoring kunnen activiteiten bijvoorbeeld stil komen te liggen en/of gegevens verloren gaan. U wilt daarom een goede internetverbinding en zekerheid dat gegevens veilig worden gesteld voor mogelijke problemen. ICT speelt hierbij een cruciale rol binnen uw branche. De BICT Groep kan u hierin bijstaan door middel van onder andere oplossingen als veilige datanetwerken. Maar ook storingen vroegtijdig opsporen en oplossen, vaak zonder dat u het door heeft, door middel van proactief systeembeheer. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent.

Beveiliging colocatie datacenters| BICT Groep
Bas Voermans

Laat u informeren door onze experts

Laat de ICT binnnen uw Zorg branche uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Overal digitale toegang

Zijn uw medewerkers geregeld op locatie voor bijvoorbeeld het bezoeken van cliënten? Of dient er continu te worden gewerkt vanaf verschillende locaties binnen uw organisatie? Middels onze ICT oplossingen zijn uw medewerkers altijd en overal bereikbaar en is er op elk gewenst moment toegang tot de nodige data. Een goed voorbeeld hierbij is onze oplossing voor online werkplekken. Alle bestanden en gegevens zijn met online werkplekken veilig opgeslagen in de cloud. Deze bestanden en gegevens kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Of u nu op kantoor, onderweg of of op een andere locatie werkt, u heeft altijd toegang tot alle bestanden. Zo kunt u altijd en overal werken.

Telefoon in hand | BICT Groep