Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
horeca branche

Horeca

U wilt als horeca-ondernemer het liefst zoveel mogelijk (nieuwe) klanten naar uw horecagelegenheid trekken. In een steeds digitaler wordende wereld is het belangrijk dat u blijft inspelen op de wensen en eisen van uw klanten. Er zijn verschillende oplossingen denkbaar waarmee u uw bedrijf op de kaart kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan telefonische bereikbaarheid voor boekingen, een website met een online reserveringssysteem of juist een online webshop waar uw klanten gemakkelijk uw producten en/of maaltijden kunnen bestellen. Daarnaast speelt online verbinding ook een belangrijke rol in de horecagelegenheid zelf. Zo wenst u een goede internetverbinding waarmee uw klanten veilig en snel gebruik kunnen maken van het WiFi netwerk.

De BICT Groep heeft tal van ICT oplossingen om deze doelen te realiseren. Echter is niet ieder bedrijf hetzelfde, ook niet binnen de horecabranche. Daarom bieden wij diverse maatwerkoplossingen, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Bereikbaarheid

Een belangrijke factor binnen de horecabranche is de bereikbaarheid. De BICT Groep biedt verschillende ICT oplossingen om uw bereikbaarheid voor klanten te optimaliseren. Eén voorbeeld ter verbetering van uw bereikbaarheid is een goedwerkende telefonie oplossing. Wij beschikken over diverse telefoontoestellen, welke geheel in te richten zijn naar uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om (externe) mobiele toestellen in de vaste telefooncentrale te integreren, zodat u ook buiten uw bedrijf bereikbaar bent. Natuurlijk speelt ook de bereikbaarheid via e-mail een belangrijke rol. Om aanvragen en reserveringen te ontvangen, maar ook om vragen of offertes te behandelen. Dit kunnen wij volledig voor u faciliteren. Daarnaast is het tevens mogelijk om een e-mailhandtekening (inclusief uw bedrijfslogo, adresgegevens, etc.) te integreren in uw e-mail. Op deze manier is uw bedrijf duidelijk herkenbaar voor klanten en toont u professionaliteit.

Wilt u liever uw online bereikbaarheid vergroten? Of heeft u juist behoefte aan online zichtbaarheid? Een website met een online reserveringssysteem of een online webshop kunnen u hierbij helpen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het volledige webdesign, de webhosting en de domeinregistratie voor u verzorgen. Deze worden beveiligd middels SSL, om de beveiliging van uw website/webshop te garanderen. Daarnaast verzorgen wij tevens de zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat uw website/webshop vindbaar wordt op de diverse internetbrowers.

Bereikbaarheid | BICT Groep
Jan

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met een beveiligde opslag voor uw bedrijfsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Snelle en veilige internettoegang

U wilt uw gasten tevreden stellen en zorgen dat zij zich op hun gemak voelen, daarom biedt de BICT Groep u gratis WiFi aan! Vanzelfsprekend moet deze internetverbinding over voldoende snelheid beschikken. Daarnaast is het, met zoveel onbekende gebruikers van het netwerk, van groot belang dat de beveiliging van uw netwerk gewaarborgd is. Wij kunnen zowel de WiFi-verbinding als de internet security voor u verzorgen. Met onze eigen BICT WiFi kunnen wij u optimale IT beveiliging en snelheid garanderen.

Beveiliging | BICT Groep