Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
VoIP Telefonie  | BICT Groep

VoIP Telefonie

Bent u op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw zakelijke telefonie? Dan is VoIP telefonie de juiste keuze. VoIP telefonie staat eigenlijk voor Voice over IP, ofwel bellen via het internet. Doordat u met VoIP gebruikmaakt van het telefoonnetwerk, heeft u veel communicatiemogelijkheden en kunt u gesprekken voeren van perfecte kwaliteit. Als aanbieder en specialist op het gebied van zakelijke telefonie bent u hiervoor bij de BICT Groep aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op de zakelijke markt, bieden wij voor iedere situatie een geschikte telefonie oplossing. U bekijkt onze oplossingen hier.

BICT Hosted Voice

Zakelijke telefonie met onbegrensde mogelijkheden

Lees meer

Bellen via Teams

Teams als volwaardig PBX (telefoniecentrale)

Lees meer

Videoconference

Online vergaderen met uw collega's, klanten, partners en leveranciers

Lees meer
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Stap vandaag nog over naar VoIP telefonie, de veilige en gebruiksvriendelijke telefonie oplossing voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Voordelen VoIP telefonie

VoIP telefonie is inmiddels een bewezen alternatief voor de fysieke ISDN-centrale. Het is niet alleen goedkoper, maar de telefonie oplossing levert meer voordelen op voor uw organisatie. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Flexibiliteit: onbereikbaarheid door bijvoorbeeld uitval van een aansluiting is verleden tijd. Met VoIP telefonie zijn telefoonnummers gekoppeld aan een account en niet aan een locatie. Zo kunt u overal ter wereld bellen en gebeld worden op uw vaste óf mobiele nummer.
  • Uitgebreide functionaliteiten: VoIP telefonie kent een groot aantal functionaliteiten. Zo biedt de telefonie oplossing onder andere automatische doorverbindmogelijkheden, wachtrijen, gespreksopname en een persoonlijk doorkiesnummer.
  • VoIP en integratie: Hosted VoIP biedt de mogelijkheid om mobiele en vaste telefonie te integreren in één platform. Hierdoor zijn alle functionaliteiten van uw vaste telefoon beschikbaar op uw mobiele telefoon. Daarnaast kunt u VoIP eenvoudig laten samenwerken met andere systemen, zoals een ERP of CRM. Zo kunt u met één klik een telefoongesprek starten vanaf uw computer en herkent het systeem klanten bij binnenkomende gesprekken.  
Voordelen VoIP telefonie | BICT Groep

VoIP telefoonnummers

Bij de BICT Groep hebben wij VoIP telefoonnummers uit alle regio’s in Nederland op voorraad, zoals een 010 of 020 nummer. Wenst u liever een nationaal nummer? Kies dan voor een landelijk VoIP nummer, zoals een 085 en 088 nummers. Het gebruik van onze VoIP telefoonnummers zorgt ervoor dat u overal ter wereld bereikbaar bent voor inkomende gesprekken. Wanneer u al een telefoonnummer voor uw bedrijf heeft, dan kunnen wij gewoon uw huidige nummer porteren naar ons Hosted VoIP platform. 

VoIP telefoonnummers | BICT Groep

De VoIP oplossingen van de BICT Groep

Bent u geïnteresseerd in de VoIP oplossingen van de BICT Groep? Neem dan vandaag nog contact met ons. Onze VoIP specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt ons bereiken via ons online contactformulier of door te bellen naar 0174 752 000

De VoIP oplossingen | BICT Groep