Sparta Rotterdam - BICT Groep

ICT oplossingen voor de sport

De BICT Groep heeft een passie voor sport, juist omdat bij sport dezelfde gemeenschappelijke waarden gelden als binnen onze organisatie. Zo streven wij altijd naar het behalen van het beste resultaat, is een goede samenwerking de sleutel tot succes, maar blijft er altijd ruimte voor verbetering.

Voor het behalen van goede resultaten is een goede training en samenwerking van belang, maar ook intern kunnen stappen ondernomen worden om betere resultaten te behalen binnen uw branche. Denk bijvoorbeeld aan ICT oplossingen om nóg beter samen te werken, zoals een goed werkende internetverbinding, digitale werkplekken en online samenwerkingssoftware. Wij kunnen u hierin adviseren en dit voor uw organisatie faciliteren.

sportschool

Laat u informeren door onze experts

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Goede samenwerking is de key
De stappen naar een betere, onderlinge samenwerking zijn soms veel eenvoudiger dan op het eerste oog lijkt. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over het moderniseren van de samenwerking? Een goed alternatief hiervoor is bijvoorbeeld Microsoft 365, dé online samenwerkingssoftware. Hiermee kunt u overal en altijd op een veilige en naadloze manier samenwerken. Zo heeft u vanaf iedere locatie toegang tot uw gegevens, applicaties en e-mail, zowel via uw eigen werkplek, op iedere locatie en vanaf uw smartphone of tablet. Op deze manier kunt u op kantoor en buiten de deur gewoon samenwerken met collega's.

Een samenwerking vindt altijd plaatsen tussen meerdere personen, of het nu uw collega's betreft of de leden van uw sportclub. Mede vanwege de strenge AVG-regelgeving (Algemene verordening gegevensbescherming) wilt u de persoonsgegevens van deze personen maximaal beschermen. De BICT Groep heeft als IT security partner van ESET een breed scala aan veiligheidsoplossingen op het gebied van IT beveiliging.

Voorkom storingen
ICT oplossingen zijn niet alleen van belang voor uw werkplekken, maar ook voor de bezoekers en leden van uw organisatie. Bij een internetstoring kunnen activiteiten bijvoorbeeld stil komen te liggen en/of gegevens verloren gaan. U wilt daarom een goede internetverbinding en zekerheid dat gegevens veilig worden gesteld voor mogelijke problemen. ICT speelt hierbij een cruciale rol binnen uw branche. De BICT Groep kan u hierin bijstaan door middel van onder andere oplossingen als veilige datanetwerken. Maar ook storingen vroegtijdig opsporen en oplossen, vaak zonder dat u het door heeft, door middel van proactief systeembeheer. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? 

Bekijk bijvoorbeeld onze dienstenpagina's voor de verschillende oplossingen. Wilt u liever een vrijblijvend adviesgesprek aangaan over uw vraagstukken? Neem dan contact met ons op.