Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
sparta rotterdam sport sector

Sport

De BICT Groep heeft een passie voor sport, juist omdat bij sport dezelfde gemeenschappelijke waarden gelden als binnen onze organisatie. Zo streven wij altijd naar het behalen van het beste resultaat, is een goede samenwerking de sleutel tot succes, maar blijft er altijd ruimte voor verbetering. Voor het behalen van goede resultaten is een goede training en samenwerking van belang, maar ook intern kunnen stappen ondernomen worden om betere resultaten te behalen binnen uw branche. Denk bijvoorbeeld aan ICT oplossingen om nóg beter samen te werken, zoals een goed werkende internetverbinding, digitale werkplekken en online samenwerkingssoftware. Wij kunnen u hierin adviseren en dit voor uw organisatie faciliteren.

Goede samenwerking is de key

De stappen naar een betere, onderlinge samenwerking zijn soms veel eenvoudiger dan op het eerste oog lijkt. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over het moderniseren van de samenwerking? Een goed alternatief hiervoor is bijvoorbeeld Microsoft 365, dé online samenwerkingssoftware. Hiermee kunt u overal en altijd op een veilige en naadloze manier samenwerken. Zo heeft u vanaf iedere locatie toegang tot uw gegevens, applicaties en e-mail, zowel via uw eigen werkplek, op iedere locatie en vanaf uw smartphone of tablet. Op deze manier kunt u op kantoor en buiten de deur gewoon samenwerken met collega's.

Een samenwerking vindt altijd plaatsen tussen meerdere personen, of het nu uw collega's betreft of de leden van uw sportclub. Mede vanwege de strenge AVG-regelgeving (Algemene verordening gegevensbescherming) wilt u de persoonsgegevens van deze personen maximaal beschermen. De BICT Groep heeft als IT security partner van ESET een breed scala aan veiligheidsoplossingen op het gebied van IT beveiliging.

Samenwerken | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Laat de ICT binnnen uw Sport branche uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Voorkom storingen

ICT oplossingen zijn niet alleen van belang voor uw werkplekken, maar ook voor de bezoekers en leden van uw organisatie. Bij een internetstoring kunnen activiteiten bijvoorbeeld stil komen te liggen en/of gegevens verloren gaan. U wilt daarom een goede internetverbinding en zekerheid dat gegevens veilig worden gesteld voor mogelijke problemen. ICT speelt hierbij een cruciale rol binnen uw branche. De BICT Groep kan u hierin bijstaan door middel van onder andere oplossingen als veilige datanetwerken. Maar ook storingen vroegtijdig opsporen en oplossen, vaak zonder dat u het door heeft, door middel van proactief systeembeheer. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent.

Voorkom storingen | BICT Groep