Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Webhosting | BICT Groep

Webhosting

Voor veel bedrijven is de website een belangrijk middel om met bestaande en nieuwe klanten en met potentiële medewerkers te communiceren. Om een succesvolle start te maken en uw website of webapplicatie onder te brengen, is webhosting nodig. Dit is immers het fundament voor uw website en zorgt ervoor dat uw website altijd verbonden is met het internet. U wilt tenslotte dat uw website altijd bereikbaar is voor bezoekers. Met de service van de BICT Groep beschikt u over betrouwbare, snelle en deskundige webhosting.

Domeinnaam koppelen aan webhostingpakket

Wanneer u aan de slag wilt met webhosting, is het noodzakelijk dat u een domeinnaam koopt. Dit is een uniek adres waaraan uw website gekoppeld wordt. Hiermee creëert u een unieke online identiteit. Wanneer iemand zoekt op uw domeinnaam of op een link klikt, kan de browser de juiste server vinden en wordt uw website zichtbaar voor de gebruiker. Twijfelt u of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Wij kijken het graag voor u na en leggen de domeinnaam indien beschikbaar direct voor u vast. Tevens zorgen wij ervoor dat uw gekozen domeinnaam gekoppeld wordt aan uw webhostingpakket. Wanneer u een of meerdere domeinnamen bij ons heeft ondergebracht, krijgt u van ons toegang tot een online beheerportaal. Hierin worden domeinnamen eenvoudig beheerd en kunnen e-mailadressen gemakkelijk aangemaakt of gewijzigd worden.

Domeinnaam koppelen aan webhostingpakket | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met Webhosting voor een succesvolle start van uw website. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Een unieke uitstraling van uw website

Door de professionele hostingomgeving van de BICT Groep heeft u de touwtjes zelf in handen en kunt u uw eigen website bouwen en online publiceren. Heeft u zelf de tijd en kennis niet in huis om een website te bouwen en besteedt u dit liever uit? Geen probleem, wij verzorgen graag een unieke uitstraling van uw website. Middels een blokkensysteem bouwen wij binnen no time een gebruiksvriendelijke website, welke u na oplevering eenvoudig kunt onderhouden. Desgewenst nemen wij ook het beheer en onderhoud van u over. Ook wanneer uw huidige website een opfrisbeurt nodig heeft kunt u bij ons terecht. Op basis van uw huidige website systeem (opensource software) bespreken wij graag uw wensen en mogelijkheden. 

Een unieke uitstraling van uw website | BICT Groep

Webhosting SSL certificaat

Wanneer u heeft gekozen voor webhosting en een domeinnaam bij de BICT Groep, dan kunt u gratis gebruikmaken van een SSL certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt om bezoekers een veilige HTTPS verbinding te bieden. Met een SSL certificaat wordt uw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden door anderen. Op die manier kunnen de bezoekers onder andere login- en betaalgegevens veilig gebruiken op uw website. Dit zorgt voor vertrouwen bij de bezoekers van uw website, waardoor de kans groot is dat ze vaker terugkomen. 

Als shared webhosting provider (SWP) kunt u bij ons terecht voor het aanvragen van uw SSL certificaat. Klik op de onderstaande button om uw SSL certificaat aan te vragen. Zodra de aanvraag juist is binnengekomen, zorgen wij dat het SSL certificaat wordt gevalideerd en geïnstalleerd. 

SSL certificaat aanvragen
Webhosting SSL certificaat | BICT Groep