Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Systeembeheer Delft | BICT Groep

 Systeembeheer Delft 

Wie zorgt ervoor dat uw ICT omgeving onderhouden wordt en zo de kans op storingen zo klein mogelijk wordt gemaakt? Weet u wat u moet doen als de wifi uitvalt of welke risico's er verbonden zijn aan het installeren van nieuwe software? Gelukkig heeft u hier geen omkijken meer naar wanneer u uw systeembeheer in Delft uitbesteedt aan de ervaren systeembeheerders van de BICT Groep. Hieronder leest u meer voordelen hiervan.

Het belang van een systeembeheerder

Een systeembeheerder zorgt ervoor dat uw ICT omgeving blijft draaien. Dit houdt in dat hij of zij er onder andere voor zorgt dat de ICT beveiliging op orde is, er (online) back-ups worden gemaakt en de benodigde hard- en software wordt geïnstalleerd. Het hebben van een goede systeembeheerder is dus cruciaal in een wereld die steeds verder digitaliseert.

 

Wat doet een systeembeheerder? | BICT Groep

Systeembeheer in Delft uitbesteden 

Zoals u ziet vragen de werkzaamheden van een systeembeheerder om de nodige kennis en ervaring. Nu kunt u hiervoor iemand opleiden of aannemen, maar in veel gevallen is het voor u voordeliger om uw systeembeheer in Delft uit te besteden aan een ICT bedrijf als de BICT Groep. Dan weet u zeker dat uw systemen continu worden gemonitord, zodat eventuele storingen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen, waardoor uw downtime minimaal is. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en heeft u tijd om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Laat uw Systeembeheer Den Haag uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

 De BICT Groep is uw ICT bedrijf in Delft 

Naast uw systeembeheer kunt u ook andere ICT zaken uitbesteden aan de BICT Groep. Wat dacht u bijvoorbeeld van camerabewaking, digitale werkplekken of zakelijk glasvezel. Kortom, de BICT Groep is uw ICT bedrijf in Delft. Ongeacht de grootte van uw organisatie of de branche waarin u werkzaam bent, wij denken graag met u mee over maatwerkoplossingen. U kunt ons bereiken op 0174 752 000 of via ons online contactformulier.

ICT bedrijf Delft