Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Camerabewaking | BICT  Groep

Camerabewaking

Hoe vervelend ook, het kan voorkomen dat inbrekers uit zijn op eigendommen binnen uw organisatie. Het is daarom verstandig om uw bedrijfspand op een effectieve manier te beschermen. Een van de meest voorkomende beveiligingsmethodes om ongewenste gasten buiten de deur te houden, naast een alarmsysteem, is een beveiligingscamera. Het gebruik van camerabewaking helpt niet alleen bij inbraakpreventie, maar zal ook inbrekers, dieven en criminelen op afstand houden. De BICT Groep biedt diverse soorten oplossingen voor camerabewaking die u toezicht geven binnen en rondom uw bedrijfspand.

Complete beveiliging van uw organisatie

Als ondernemer wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfspand compleet beveiligd is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om inbraken of diefstallen. Wanneer u op zoek bent naar zakelijke camerabewaking bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. Door onze ervaring in het beveiligen en beschermen van ondernemingen, weten wij als geen ander welke beveiligingscamera het meest geschikt is voor uw organisatie. Onze veelgebruikte IP bewakingscamera’s beschikken over de hoogste opnamekwaliteit, waardoor u toegang heeft tot haarscherpe beelden. Daarnaast beschikken onze beveiligingscamera’s over innovatieve software voor op de pc, smartphone of tablet, waardoor u eenvoudig uw camera kunt volgen en besturen. Mochten er nu ongewenste gasten in de buurt komen van uw onderneming, dan wordt u meteen gewaarschuwd. Zo kunt u direct actie ondernemen!

Complete Beveiliging | BICT Groep

Voordelen BICT Groep camerabewaking

  • Full-HD beveiligingscamera's met gemotoriseerde varifocale lens voor haarscherpe beelden
  • 24/7 camerabewaking
  • Infraroodlens voor nachtzicht
  • Bewegingsdetentie
  • Weerbestendig en waterdicht
  • Live kijken via smartphone, tablet, laptop of PC
  • Eenvoudig opnames via WiFi versturen.
  • Integratie mogelijk met onze toegangscontroles voor een complete beveiligingsoplossing.
Voordelen BICT Groep camerabewaking | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met de camerabewaking van de BICT Groep en krijgt inzicht en rondom uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Installatie camerabewaking BICT Groep

De BICT Groep levert, plaatst en beheert beveiligingsoplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven, waarbij wij altijd één uitgangspunt hanteren: de veiligheid van u en uw organisatie. Om u de beste kwaliteit en ondersteuning te bieden, worden al onze camerabewaking installaties, welke voldoen aan de strikte wet- & regelgeving, geplaatst door onze eigen specialisten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw specifieke wensen en eisen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een beveiligingssysteem? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Onze specialisten staan u graag te woord tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Maatwerk | BICT Groep