Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
digitale werkplek

Digitale werkplek 

Onderweg of vanuit huis: werk op ieder gewenst moment van de dag, waar u ook bent. Met de digitale werkplek van de BICT Groep hebben u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot hun werkplek. BICT Groep staat toe om via elke internetverbinding, op een veilige manier verbinding te maken met uw digitale werkplek. Hiermee heeft u overal toegang tot al uw bedrijfsbestanden, applicaties en data en bent u zodoende in de gelegenheid om zo flexibel en productief mogelijk te werken. Met de BICT Groep als ICT Partner hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u zonder uw vertrouwde digitale werkplek komt te zitten.

Digitaal werken

Met de digitale werkplek van de BICT Groep kunt u altijd, overal en op elk device aan de slag. De Cloud speelt een belangrijke rol in deze nieuwe manier van werken. Om deze reden wordt een digitale werkplek dan ook meer dan eens een cloud werkplek genoemd.

Door digitaal te werken wordt het werken efficiënter, kunt u eenvoudiger samenwerken en gegevens sneller uitwisselen. Daarnaast zijn er nog enkele andere voordelen van digitaal werken. Zo is uw software altijd up-to-date, is het veiliger en kunt u eenvoudig op- en afschalen. Onze engineers kijken uiteraard graag welke digitale werkplek het beste past bij uw organisatie.

Digitaal werken | BICT Groep

Digitale werkplek met Microsoft 365 

De digitale werkplekken van de BICT Groep zijn standaard voorzien van alle licenties van Windows en Microsoft 365. Het verzamelpakket biedt eveneens alle benodigdheden om altijd, overal en op ieder gewenst apparaat veilig te kunnen werken. Bovendien zorgt de BICT Groep ervoor dat u altijd up-to-date werkt, met de nieuwste versies van de programma’s. Enerzijds werkt u dus met goede en betrouwbare office-tools zoals Word, Excel en PowerPoint en anderzijds kunt u handige tools gebruiken die de communicatie en samenwerking met uw collega's, zoals Microsoft Teams en OneDrive, makkelijker maken. Doordat Microsoft 365 pakket standaard wordt geleverd met OneDrive cloudopslag, heeft u altijd opslagruimte voor al uw bestanden. Vanuit de cloud kunt u OneDrive op ieder device gebruiken, zo heeft u dus altijd al uw informatie, foto's en andere bestanden bij de hand. Bovendien worden uw gegevens veilig opgeslagen, ook hier hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. 

werkplek office 365
Kelvin | Support Engineer

Laat u informeren door onze experts

Meer weten over de digitale werkplekken van de BICT Groep? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Een digitale werkplek met de BICT Groep 

Voor een vast bedrag per maand, kunnen wij van de BICT Groep een betrouwbare en veilige werkplek voor u regelen. Het enige wat u nodig heeft is een apparaat en een internetbrowser die verbonden is met het internet. Als u dat tot uw beschikking heeft, dan zorgen wij voor de veilige verbinding en de beschikbaarheid van uw digitale werkplek!

Bij de BICT Groep kunt u zich volledig laten ontzorgen op het gebied van uw digitale werkplekken en het bijbehorende IT beheer. Wilt u meer informatie over onze IT- en ICT diensten? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen middels ons online contactformulier of door te bellen naar 0174 752 000. Onze specialisten staan klaar om u te helpen!

Van A tot Z | BICT Groep