Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Delft

ICT bedrijf Delft 

De BICT Groep is úw partner wanneer u op zoek bent naar een ICT bedrijf in de omgeving van Delft. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring zijn wij in staat om complexe ICT en IT vraagstukken om te zetten naar innovatieve oplossingen. Ons enthousiaste team van ICT’ers zorgt ervoor dat uw ICT omgeving naadloos aansluit bij de wensen van uw onderneming. Treden er onverhoopt tot problemen op? Dan staan wij op ieder gewenst moment van de dag klaar om dit voor u op te lossen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent. 

ICT beheer Delft

Heeft u niet de kennis in huis om zelf uw ICT omgeving te professionaliseren? Uw ICT beheer uitbesteden is in dat geval de juiste keuze. De kwaliteit van uw ICT infrastructuur is immers van grote invloed op bedrijfsprocessen. U wilt ten slotte niet dat deze stil komen te liggen, want tijd kost geld. Wanneer u uw ICT beheer uitbesteed aan de BICT Groep, dat zit in de omgeving van Delft, levert dit voor u veel voordelen op. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw ICT infrastructuur altijd up-to-date is, maar wij staan ook 24/7 klaar voor support en eveneens om uw bedrijfsomgeving te monitoren. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

ict beheer Delft
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Slimme ICT oplossingen

Een goed ingerichte ICT omgeving is in ieder bedrijf onmisbaar. Het verhoogt de productiviteit en zorgt voor effectieve samenwerkingen. Wij houden uw ICT infrastructuur niet alleen stabiel, maar ook snel en veilig. De BICT Groep zorgt ervoor dat uw business, ICT en IT volledig worden geïntegreerd, zodat alle bedrijfsprocessen soepel zullen verlopen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat uw cloud-omgeving, databeheer en beveiliging naadloos op elkaar zijn afgestemd. Hoe wij dit doen? Onze slogan zegt het eigenlijk al, door slimme ICT oplossingen die werken… 

ict infrastructuur

Uw ICT bedrijf in Delft

De BICT Groep is gespecialiseerd in het oplossen van complexe ICT en IT vraagstukken. Heeft u een complex vraagstuk en weet u zich geen raad? Dan zijn wij het ICT bedrijf in de omgeving van Delft  waar u naar zoekt! Ons gespecialiseerde team van medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te voorzien van passend advies en de juiste ICT oplossingen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op  middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening! 

ICT bedrijf Delft