Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict beveiliging

ICT beveiliging

Hackers worden met de dag creatiever en vinden steeds meer manieren om digitaal uw data en/of geld te stelen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, biedt de BICT Groep diverse oplossingen voor ICT beveiliging aan. Hiermee is uw ICT omgeving optimaal beveiligd en weerbaar tegen onder andere ransomware, phishing, gerichte aanvallen, datalekken en fileless attacks. Hierdoor kunt u zorgeloos doorwerken in uw online werkplek en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw data wordt gestolen.

ESET Silver Partner

Sinds 2021 mag de BICT Groep zichzelf ESET Silver Partner noemen. Dit houdt in dat de BICT Groep volledig gecertificeerd is in de ESET oplossingen op zowel adviserend als technisch vlak. Hiermee kunnen wij bedrijven met uiteenlopende security uitdagingen ondersteunen, op gebied van implementatie en beheer.

Om onze klanten ervan te verzekeren dat onze specialisten continue beschikken over de juiste kennis en expertise, volgen onze specialisten regelmatig trainingen en cursussen bij de ESET Academy. Ook worden er webinars teruggekeken om onze kennis te verhogen.

eset silver partner - bict groep

Toegangscontrole bedrijven

Als organisatie is het van belang om een toegangscontrole te hebben om uw medewerkers en inventaris te beschermen. De BICT Groep biedt hiervoor diverse hulpmiddelen, waarmee u de toegang tot uw kantoorpand kan beheren en controleren. Zo kunt u met de toegangscontrole van de BICT Groep zelf bepalen wie bevoegd is om uw kantoorpand te betreden en met de camerabewaking kunt u zien wie er het kantoorpand betreedt. Daarnaast zorgt de camerabewaking er ook voor dat u beelden kunt terugkijken, wanneer dit nodig is, om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Accuraat inzicht | BICT Groep
Bas Voermans

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met ICT beveiliging van de BICT Groep en zorg voor een optimale veiligheid binnen uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT beveiliging uitbesteden aan de BICT Groep

Als ICT bedrijf en Silver Partner van ESET weten wij maar al te goed hoe belangrijk betrouwbare IT security is. Data is een van de belangrijkste succesfactoren binnen een organisatie, en het zou zonde zijn als dit onnodig wegvalt. De specialisten van de BICT Groep kunnen uw ICT beveiliging volledig voor u uit handen nemen. Ons enige doel is dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT omgeving, dat regelen wij voor u!

Wilt u uw ICT beveiliging uitbesteden aan de BICT Groep? Neem vandaag contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het online contactformulier of via ons telefoonnummer 0174 752 000, waarop wij u direct te woord zullen staan.

ict beveiliging uitbesteden