ict omgeving

ICT omgeving 

Weet u wat zich allemaal bevindt binnen de ICT omgeving van uw organisatie? Waarschijnlijk heeft u geen flauw idee, maar dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Een ICT omgeving is namelijk écht maatwerk, waar veel kennis en ervaring voor nodig is en laat dit nou net het geen zijn waar de BICT Groep over beschikt!

ICT diensten voor uw gehele ICT omgeving 

De BICT Groep is een ICT bedrijf die uw organisatie kan helpen met het opbouwen van een optimaal werkende ICT omgeving. Dit doen wij doormiddel van een betrouwbare dienstverlening. Door ons uitgebreide pakket aan ICT diensten kunnen wij iedere organisatie, ongeacht welke branche, zoveel mogelijk ontzorgen op het gebied van ICT. Hierbij kunt u denken aan diensten zoals IT oplossingen, VoIP telefonie, cloud services en internet service provider. Met deze diensten kunnen wij het gehele of gedeeltelijke beheer van uw ICT infrastructuur overnemen. Dit laten wij volledig aan u over, maar wij streven ernaar dat u hier geen omkijken meer naar heeft!

ict diensten voor uw hele ict omgeving

Gratis ICT scan

Het einddoel van uw ICT omgeving is natuurlijk een professionele ICT infrastructuur, maar voor u dit doel heeft bereikt, is het belangrijk om uw huidige situatie in kaart te brengen. Dit kunt u doen met behulp van de gratis ICT scan van de BICT Groep. Tijdens deze scan brengen wij uw gehele bedrijfsomgeving in kaart en geven wij u alle handvatten om te beginnen aan de volgende stap, dé optimale ICT omgeving. De inhoud van deze scan bevat onder andere controle op de servers, de werkstations, de harddisk, het netwerk, de performance, de printer en de wifi.

ict omgeving scan
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag met het uitbesteden van uw ICT omgeving aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT omgeving uitbesteden aan de BICT Groep 

Werken in een ICT omgeving die écht bij uw organisatie past met daarbij de juiste producten, kan soms best lastig zijn. Op het gebied van ICT zijn er oneindig veel mogelijkheden, dus hoe maakt u nou de beste keuzes? Laat uw ICT omgeving uitbesteden aan de BICT Groep! Onze specialisten helpen u namelijk graag bij het maken van deze keuzes. Met onze jarenlange kennis en ervaring leveren wij totaaloplossingen op maat. Meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op middels het online contactformulier of via ons telefoonnummer 0174 752 000.