Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Maak-uw-telefonieoplossing-compleet-met-Vast-Mobiel-Integratie-van-BICT-Groep

Maak uw telefonieoplossing compleet met
Vast Mobiel Integratie van BICT Groep

BICT Hosted Voice
        2 minuut

Breng uw telefonieoplossing naar een hoger niveau met Vast Mobiel Integratie van BICT Groep, een bijkomend voordeel van BICT Hosted. Met deze geavanceerde telefonieoplossing kunt u de interactie met uw medewerkers en klanten optimaliseren, waar u zich ook bevindt.

Vaste en mobiele telefonie in één omgeving

Vast Mobiel Integratie biedt het gemak van één omgeving voor zowel vaste als mobiele telefonie. Uw mobiele telefoon wordt naadloos geïntegreerd in uw vaste telefooncentrale, waardoor alle functies op zowel uw vaste als mobiele toestel beschikbaar zijn. Dit is mogelijk doordat uw telefooncentrale zich in de cloud bevindt, waardoor uw mobiel een onderdeel van uw bedrijfstelefonienetwerk wordt.

Altijd herkenbaar voor klanten en relaties

Met deze integratie zijn de functionaliteiten die voorheen alleen voor vaste telefonie waren, nu ook beschikbaar voor uw mobiele telefoon. Hierdoor bent u altijd bereikbaar op één nummer en belt u ook uit met slechts één nummer. Dit zorgt ervoor dat u te allen tijde herkenbaar bent voor collega's, klanten en relaties. Heeft optimaal klantcontact een hoge prioriteit voor uw organisatie? Dan is Vast Mobiel Integratie een perfecte telefonieoplossing.

Microsoft Teams Integratie

Een extra voordeel van Vast Mobiel Integratie is de mogelijkheid om uw vaste telefonie te integreren met Microsoft Teams. Voor bedrijven die al gebruikmaken van Teams, wordt communiceren nog eenvoudiger. Gebruikers krijgen een intern nummer dat eventueel aangevuld kan worden met een rechtstreeks telefoonnummer. Dit interne nummer wordt gekoppeld aan het Teams-account, waardoor gesprekken efficiënt naar de juiste Teams-gebruiker worden geleid. Ook gebruikers zonder een Teams-licentie, maar die wel gebruikmaken van dezelfde telefooncentrale, kunnen op deze manier bereikbaar zijn voor Teams-gebruikers.

Upgrade uw zakelijke telefonie

Kortom, met Vast Mobiel Integratie van BICT Groep wordt niet alleen uw telefonie efficiënter, maar creëert u ook een naadloze en herkenbare communicatie-ervaring voor zowel interne als externe contacten. Laat u informeren door onze experts. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht