Bel: 0174-752000

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer

Welkom Bert

Bert Hartsuiker zal vanaf juli onderdeel uitmaken van ons team. Met zijn functie als ICT Service Manager wordt hij hét centrale aanspreekpunt voor alle meldingen, storingen en taken. 

> Lees meer

Hét gezicht achter de helpdesk

Kai de Gier, onze eerste lijn helpdeskmedewerker, geeft u een kijkje in zijn leven. In zijn blog vertelt hij het een en ander over zichzelf en zijn werkzaamheden bij de BICT Groep. Bent u benieuwd naar wie onze gespecialiseerde helpdeskmedewerker is en waar hij zich zoal mee bezighoudt?

> Lees meer

Optimaliseren van klantenservice door Live Chat & WhatsApp Business

Een goede klantenservice staat bij ons centraal. Daarom biedt BICT Groep u sinds kort de mogelijkheid om gebruik te maken van de Live Chat functie op onze website. Daarnaast zullen wij binnenkort van start gaan met WhatsApp Business.

> Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De nieuwe privacywetgeving is sinds vandaag, 25-05-2018, in werking getreden. In de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat het beschermen van uw persoonsgegevens centraal.

> Lees meer

Artikel BICT Groep in MKB streamer

Heeft u ons artikel al gespot in de maarteditie van de streamer van MKB Westland? We hebben hier nogmaals het volledige artikel gepubliceerd. Leest u mee? 

> Lees meer

Welkom Maurice v/d Heuvel!

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator en zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

> Lees meer

De BICT Groep is eind november verhuisd

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres aan de Koopmanstraat 42. We blijven in Naaldwijk en zijn daar een kantoorpand betrokken dat volledig klaar is voor de toekomst.

> Lees meer

Samsung Best Partner Business Communications

Mede door onze innovatieve VoIP bedrijfstelefonie oplossingen en strategie, zijn wij gisteren in Korea door de vice president van Samsung verkozen tot Best Partner Business Communications van Nederland. https://www.bictgroep.nl/over-ons/

> Lees meer

Welkom in het BICT Groep stadion

De BICT Groep heeft haar naam voor drie seizoenen aan de voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande verbonden.

> Lees meer

Let op: gevaar van cryptoware!

Online criminaliteit stijgt en deze cybercriminelen hebben zelfs het Nederlandse mkb in het vizier. Wij lichten u graag in over de gevaren van cryptoware. Check in het nieuwsbericht wat het precies is en hoe u zich hiertegen kunt beschermen.

> Lees meer

Versterking van het BICT team!

Marco Noordervliet is sinds juli het nieuwste gezicht dat de BICT Groep is komen versterken op commercieel vlak. Wij verwelkomen Marco dan ook van harte!

> Lees meer

Roam like home

Met dit heerlijke weer bevinden wij ons in zomerse sferen en daar worden wij vrolijk van! Zo vrolijk zelfs, dat wij u een extra service willen bieden. Per 1 juni kunt u bellen, sms’en en internetten vanuit uw standaardbundel als u uw abonnement bij ons afgenomen heeft.

> Lees meer

Volledige ICT-ondersteuning in Someren

Greenco laat zich niet kisten door de allesvernietigende hagelbui van juni 2016 en is in Someren al in een gevorderd stadium met de bouw van nieuwe duurzame kassen. De BICT Groep ondersteunt Greenco ook op de nieuwe locatie volledig op het gebied van ICT.

> Lees meer

Uitfasering traditionele netlijnen

De sterke groei van VoIP en vast- en mobielintegratie faciliteiten aan de ene kant en de uitfasering van traditionele telefoniediensten aan de andere kant heeft de ICT-branche aan het denken gezet. Dit levert enorme kansen op voor u als mkb’er! 

> Lees meer

BICT Groep is partner van Tomatoworld

Afgelopen week hebben wij ons aangesloten als partner van Tomatoworld. Hiermee zijn wij de 25e partner die het informatie- en educatiecentrum van de glastuinbouwsector ondersteunen.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond!

Snoep gezond, eet een appel? Dat kan, maar echt slimme mensen eten snacktomaten, -komkommers en –paprika’s. Wij vinden het dan ook heerlijk dat wij sinds kort vitamine C bommetjes op ons kantoor hebben!

> Lees meer

Amrâth Hotels kiest voor de BICT Groep

Amrâth Hotels staat voor comfort, persoonlijke service en een uniek karakter. Dit hebben zij ook in hun keuze voor telefonie doorgevoerd! Alle zeventien drie-, vier- en vijfsterrenhotels in Nederland hebben wij voorzien van een toekomstbestendig VoIP telefonie oplossing, die kostenbesparend en efficiënter is. 

> Lees meer

Nieuwe website BICT Groep online

Sinds begin 2017 hebben wij een nieuwe website, waar wij erg trots op zijn! Zowel de indeling, tekst als het beeldmateriaal zorgen dat de website uitstraalt waar de BICT Groep voor staat: slimme ICT-oplossingen die werken. Benieuwd wat wij gedaan hebben?

> Lees meer

Bouwen aan onze toekomst

Vanaf de geboorte van de BICT Groep in 2011 zijn wij gevestigd aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk. Aangezien wij uit ons jasje gegroeid zijn, gaat daar verandering in komen! In samenwerking met Nivo Bouw bouwen wij aan onze toekomst.

> Lees meer

Uitbreiding van ons team van specialisten

De groei van ons bedrijf heeft niet alleen geleid tot een verhuizing, maar ook tot uitbreiding van ons team. Maak kennis met Dylan Wuyts, onze nieuwste aanwinst op de supportafdeling. Hij stelt zich graag even kort aan u voor, want bij een nieuw gezicht, hoort een nieuw verhaal. 

> Lees meer

Slimme mensen die werken

Wij zijn niet alleen met onze uitstraling, website en nieuwsbrief een nieuwe richting ingeslagen, ook het personeel heeft er een aantal nieuwe gezichten bij gekregen.

> Lees meer