Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Hosted Voice | BICT Groep

BICT Hosted Voice

Als ICT dienstverlener willen wij maar één ding: zorgen dat uw organisatie goed bereikbaar is. De oplossing die wij hiervoor bieden is BICT Hosted Voice, een hoogwaardige telefoniedienst die wordt aangedreven door de nieuwste technologie. Het resultaat: een VoIP platform met één van de hoogste MTBF (Mean Time Between Failures) in de industrie. Met BICT Hosted Voice profiteert u van optimaal bereik en een flexibele en betrouwbare telefonie oplossing. Bovendien is het vriendelijk voor uw portemonnee en kunt u de oplossing eenvoudig uitbreiden.

Alles-in-één telefonie oplossing

Met BICT Hosted Voice hoeft u niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. Voor een vast maandbedrag per persoon profiteert u van dezelfde gebruiksgemakken, maar dan met extra functionaliteiten. Zo biedt BICT Hosted Voice u onder andere doorschakelmogelijkheden, bellen via belgroepen en integratie met mobiel. Is uw collega niet bereikbaar? Dan kunt u ervoor kiezen om gesprekken automatisch door te zetten naar een ander of om een voicemail op te nemen. Daarnaast kunt u via de beheerapplicatie eenvoudig de instellingen van belgroepen en de gebruikers beheren en wijzigen. En wanneer uw bedrijf groeit, dan groeit onze alles-in-één telefonie oplossing gewoon met u mee.

Alles-in-één telefonie oplossing | BICT groep
Eenvoudig op- en af te schalen - BICT Groep

Flexibel en schaalbaar

Betrouwbaar en veilig - BICT Groep

Betrouwbaar en veilig

Flexibel en schaalbaar - BICT Groep

Eenvoudig op- en af te schalen

Aan te passen naar uw wensen - BICT Groep-1

Aan te passen naar uw wensen

Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met BICT Hosted Voice, de alles-in-één telefonie oplossing voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Vast mobiel integratie

Een bijkomend voordeel van BICT Hosted Voice is Vast Mobiel Integratie, ofwel het samenvoegen van vaste en mobiele telefonie. Dankzij Vast Mobiel Integratie maakt uw mobiel deel uit van uw vaste telefooncentrale, waardoor alle functionaliteiten van uw vaste telefoon beschikbaar zijn op uw mobiele toestel. Continue bereikbaarheid voor zowel vast als mobiel op één nummer zorgt ervoor dat u nooit meer een oproep mist. Daarnaast kunt u zelf bepalen wanneer u met uw mobiele nummer of met het vaste kantoornummer uitbelt. Met de Vast Mobiel Integratie van BICT Hosted Voice creëert u niet alleen meer gebruiksgemak voor uzelf, maar ook meer herkenbaarheid voor uw klanten.

Lees meer
Vast mobiel integratie | BICT Groep

Werken op afstand met een BICT Hosted Voice Softphone

Wanneer u flexibel en op afstand wilt blijven werken, is een softphone van BICT Hosted Voice een uitermate geschikte oplossing. Middels deze oplossing stimuleert u uw medewerkers om op een slimme manier met elkaar te communiceren. Een softphone is niet meer dan een applicatie waarmee u uw computer, tablet en smartphone transformeert naar een zakelijke telefoon. Via de webbrowser krijgt u eenvoudig toegang tot alle belangrijke telefoonsysteemfuncties, waardoor u optimaal bereikbaar blijft voor uw collega’s en klanten, waar u ook bent. Voor het interne belverkeer blijft u bereikbaar via het verkorte kiesnummer.

Wilt u bellen nóg eenvoudiger maken? Maak dan gebruik van de CTI modus van BICT Hosted Voice. Hiermee kunt u eenvoudig ieder telefoongesprek vanaf uw computer beheren. Door middel van een visueel bedieningspaneel kunt u ieder telefoonnummer dat op uw computerscherm verschijnt bellen met uw fysieke telefoon, zonder dat u hiervoor handmatig het nummer hoeft in te voeren. Daarnaast kunt u met een simpele muisklik andere oproephandelingen uitvoeren, zoals doorverbinden of in de wacht zetten.

Lees meer
Werken op afstand | BICT Groep

Klaar voor BICT Hosted Voice

Breng het contact met uw medewerkers en klanten naar het allerhoogste niveau met BICT Hosted Voice. En dat op iedere gewenste locatie! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Klaar voor de toekomst?

Klaar voor BICT Hosted Voice | BICT Groep