Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Bellen via Teams | BICT Groep

Bellen via Teams

Microsoft Teams wordt door veel bedrijven al gebruikt om bestanden te delen, te chatten of te videobellen. Het is dé ultieme cloudoplossing om online samen te werken en biedt bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en snel met elkaar te kunnen communiceren. Doordat u naast een Microsoft licentie alleen een werkende internetverbinding nodig heeft, kunt u werken waar en wanneer u maar wilt. Maar wist u dat u naast de standaard functionaliteiten ook kunt bellen via Teams? Integreer uw vaste zakelijke telefoonnummer met Teams en maak het communiceren nóg eenvoudiger.

Functionaliteiten bellen via Teams

Bellen via Teams maakt communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook overzichtelijker. Maar welke waardevolle functionaliteiten haalt u nu uit deze telefonie oplossing? Wij hebben ze voor u op een rij gezet.

 • De functies van een échte telefooncentrale
  Zie in één oogopslag welke collega’s er in gesprek zijn. Inkomende gesprekken worden automatisch doorgeschakeld naar een beschikbare collega.
 • Bereikbaar op het vaste telefoonnummer
  Al uw collega's zijn buiten het kantoor gewoon bereikbaar op het vaste, zakelijke telefoonnummer.
 • Doorkiesnummers bereikbaar
  Gebruikers zijn bereikbaar op het bekende doorkiesnummer. Maar ook wanneer zij uitbellen, is dat vanuit het nummer van de zaak.
 • Voicemail van de zaak
  Zijn er inkomende gesprekken die niet door collega’s aangenomen kunnen worden? Dan heeft u gewoon beschikking over de zakelijke voicemail op het doorkiesnummer.
Functionaliteiten bellen via Teams | BICT Groep
Marco | Sales

Laat u informeren door onze experts

Stap vandaag nog over naar bellen via teams, de cloudoplossing om online samen te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Vaste telefonie integreren met Teams

Wanneer u gebruikmaakt van Microsoft Teams, is het gebruik van de belfunctie een logische keuze. Wij helpen u graag bij het maken van een koppeling tussen Teams en uw vaste telefonie. Door uw vaste telefonie te integreren met Teams, is het mogelijk om de functionaliteiten van Teams samen te voegen met de functionaliteiten van een telefooncentrale. De gebruikers van Teams krijgen een intern nummer, dat eventueel is aan te vullen met een rechtstreeks telefoonnummer. Het interne nummer wordt vervolgens gekoppeld aan het Teams account. Op deze manier kan nauwkeurig bepaald worden wanneer een gesprek naar een Teams medewerker gestuurd dient te worden. Ook gebruikers die niet over een Microsoft Teams licentie beschikken, maar wel gebruikmaken van dezelfde (bedrijfs)telefooncentrale, kunnen op deze manier bereikbaar zijn voor Teams gebruikers.

Vaste telefonie integreren met Teams | BICT Groep

Koppeling met een VoIP toestel

Door gebruik te maken van een VoIP toestel dat geschikt is voor Microsoft Teams, beschikt u over nagenoeg dezelfde functionaliteiten als via de Teams applicatie. Zo krijgt u onder andere inzicht in uw contactpersonen en belgeschiedenis. Voor de meest optimale koppeling adviseren wij u het Yealink toestel. Echter zijn er verschillende types en uitvoeringen beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. Op al onze toestellen kunt u eenvoudig inloggen met uw Microsoft 365 account. Uiteraard helpen wij u bij het inrichten van alle functionaliteiten wanneer wij de telefonie oplossing implementeren.

Koppeling met een VoIP toestel | BICT Groep

Bellen via Teams als telefonie oplossing

Bellen via Teams is dé telefonie oplossing die ervoor zorgt dat u overal ter wereld hoogwaardige gesprekken kunt voeren, waardoor een nog krachtigere tool voor productiviteit, samenwerking en communicatie ontstaat. Wilt u ook gebruikmaken van vaste telefonie integratie, zodat u kunt bellen via Teams? De BICT Groep maakt graag een oplossing voor u op maat. Voor meer informatie vult u eenvoudig ons online contactformulier in of belt u naar 0174 752 000.

Bekijk ook eens onze andere telefonie oplossingen.

Ontdek meer
bellen met microsoft teams