Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Cloud telefonie | BICT Groep

Cloud telefonie

Werken via de cloud wordt door steeds meer bedrijven geïntegreerd. Dit om ervoor te zorgen dat alle bestanden veilig staan opgeslagen. Ook bellen via de cloud zien we steeds vaker voorbijkomen. Maar wat houdt dit precies in? Cloud telefonie, ook wel Voice over IP, betekent bellen via het internet. Met bellen via het internet belt u naar IP adressen in plaats van telefoonnummers, waardoor u niet meer afhankelijk bent van één locatie. Ieder toestel is namelijk rechtstreeks verbonden met een server in ons datacenter. 

Functionaliteiten van cloud telefonie

Met cloud telefonie bent u altijd en overal bereikbaar. Of u nu thuis, op kantoor of buiten de deur werkt. Zolang u verbonden bent met de WiFi of een andere internetverbinding, worden al uw oproepen doorgeschakeld. Naast dat u overal bereikbaar bent, beschikt cloud telefonie ook over verschillende functionaliteiten. Zo kunt u bellen naar het binnen – en buitenland, kunt u kiezen voor nummerweergave, een voicemail instellen, uw bestaande telefoonnummers meenemen en heeft u de mogelijkheid om onbeperkt te bellen. Daarnaast bent en blijft u altijd bereikbaar, ook wanneer uw computer uitvalt.

cloud telefonie

De zakelijke voordelen

Naast de vele functionaliteiten brengt cloud telefonie ook een aantal zakelijke voordelen met zich mee. Wij begrijpen dat u als bedrijf al genoeg kosten heeft, maar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen als u hierop kunt besparen. Dit komt goed uit, want het grootste voordeel is namelijk dat het laag is in kosten. Daarnaast bent u altijd en overal bereikbaar, bent u bereid om efficiënter te werken en is het schaalbaar en geheel gebruiksvriendelijk.

voordelen cloud telefonie
Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Stap vandaag nog over naar Cloud telefonie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Telefonie via de cloud met de BICT Groep 

Overweegt u ook om over te stappen? De BICT Groep helpt u hier graag mee. Neem vandaag nog contact met ons op, dan maken wij  gelijk een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Contact kunt u opnemen middels het online contactformulier of via ons telefoonnummer: 0174 752 000. Wij zijn elk dagdeel van de week bereikbaar om u direct van dienst te zijn. Tot snel! 

cloud telefonie bict groep