Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
vast en mobiel integratie

Vast en Mobiel Integratie

Vast en mobiel integratie is een welbekende integratie onder telecomaanbieders. De vraag naar vast en mobiel integratie neemt tegenwoordig snel toe, ondanks dat veel bedrijven nog niet precies weten wat deze integratie inhoudt. Wellicht is dit bij u ook het geval. Wij van de BICT Groep leggen het graag aan u uit.

Vaste en mobiel integratie is het integreren van mobiele toestellen in de vaste telefonie omgeving. Vanaf dat moment is uw mobiele telefoon verbonden met uw vaste toestel. Dit houdt in dat u vanaf uw mobiele telefoon kunt doorverbinden, alle functietoetsen van uw deskphone kunt gebruiken en kunt uitbellen met het bedrijfsnummer. Doordat u geen niet meer afhankelijk bent van een vaste telefooncentrale, kunnen wij u verzekeren van lage investeringskosten.

Locatieonafhankelijk werken met vast en mobiel intergratie

Voor organisaties is het belangrijk dat zij steeds vaker tijd- en locatieonafhankelijk kunnen werken. Met vast en mobiel integratie is het mogelijk om altijd en overal aan de slag te gaan, waarnaast u beschikt over goede bereikbaarheid. Waar u ook werkt, u bent altijd bereikbaar op uw mobiele telefoon op het vaste nummer.

Bent u nu een dagje vrij en wilt u op dat moment liever niet zakelijk gebeld worden op uw privé mobiel? Ook hier hebben wij de oplossing voor. Want uw inkomende oproepen worden direct doorgeschakeld naar een van uw collega’s. Zo zullen uw klanten, ondanks uw afwezigheid, nog steeds worden voorzien van de snelle en directe service die zij van u gewend zijn.

locatieonafhankelijk werken vast en mobiel integratie

Voordelen van vast en mobiel integratie

Vast en mobiel integratie brengt verschillende zakelijke voordelen met zich mee. Zo kunt u bellen en gebeld worden op één zakelijk nummer. Hierdoor zien uw klanten niet uw 06-nummer, maar uw zakelijke nummer. Daarnaast is uw smartphone onderdeel van de VoIP telefooncentrale, wat het mogelijk maakt om gratis met uw collega’s te bellen. Daarnaast kunt u handmatig of via het adresboek eenvoudig doorverbinden. Genoeg voordelen dus om voor vast mobiel integratie te kiezen!

BICT Hosted VoIP uitbreiden
Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Stap vandaag nog over naar Vast mobiel integratie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Dé oplossing voor uw bedrijf 

Vast en mobiel integratie is dé oplossing voor uw bedrijf op het gebied van telefonie. Bent u benieuwd naar de andere telefonie oplossingen die wij u kunnen bieden? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit kan middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000 en krijg direct contact met onze specialisten! Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Naaldwijk. 

vast en mobiel integratie oplossing