Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 1852246453

Haal het maximale uit elke e-mail met
Exclaimer Cloud

E-mailhandtekening
        2 minuut

Wilt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van een zakelijke e-mail die uw medewerkers versturen? Een e-mailhandtekening is de perfecte manier om uw digitale visitekaartje af te geven. Bovendien kunt u door het toevoegen van logo’s, banners en social media knoppen uw organisatie promoten. Maar hoe zorgt u ervoor dat al uw medewerkers een professionele en consistente e-mailhandtekening gebruiken met dezelfde lay-out? Met Exclaimer Cloud voor Microsoft 365 is dat gemakkelijk te regelen.

Wat kan Exclaimer Cloud voor u betekenen?

Exclaimer Cloud is een zakelijke cloudoplossing waarmee u de e-mailhandtekening van al uw medewerkers centraal kunt beheren voor Microsoft 365, Exchange, Outlook en G Suite. Alle e-mails worden voorzien van een volledig dynamische en professionele e-mailhandtekening die vanaf elk apparaat binnen uw organisatie kan worden gebruikt. Alle e-mailhandtekeningen zijn makkelijk aan te passen voor diverse afdelingen of personen. U heeft de mogelijkheid om extra elementen toe te voegen om meer informatie te geven, te promoten of een marketingcampagne te draaien. Door gebruik te maken van Exclaimer Cloud kunt u erop vertrouwen dat uw merk en huisstijl consistent worden weergegeven onder elke verstuurde e-mail.

Exclaimer oplossingen op een rijtje

Exclaimer levert al meer dan 20 jaar krachtige, eenvoudige en veilige oplossingen waar internationale merken op vertrouwen. Bovendien biedt Exclaimer het hoogste beveiligingsniveau en is het ISO 27001:2013 gecertificeerd. We zullen de oplossingen die Exclaimer biedt op een rijtje zetten:

  • Marketingcampagnes: Vul uw campagnes aan en stimuleer conversies met berichten- en promotionele content, gericht op doelgroepen.
  • Naleving van e-mailregels: Zorg ervoor dat elke e-mail merk gebonden is en voldoet aan de juiste juridische disclaimer en complianceberichten voor industriële, lokale, nationale of internationale voorschriften.
  • Nauwkeurige contactgegevens: Automatisch toevoegen van contactgegevens uit uw Azure Active Directory of Google Directory. U kunt de gebruikers toegang verlenen om hun eigen gegevens, zoals werktijden, aan te passen.
  • Real-time meldingen: Volg elke klik en meet nauwkeurig het succes van campagnes voor e-mailhandtekeningen.

BICT Groep is uw Exclaimer partner

Wanneer u BICT Groep als uw Exclaimer partner kiest, kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en installeren van uw e-mailhandtekening. Onze specialisten zorgen voor een professioneel en persoonlijk ontwerp dat voldoet aan uw wensen. U kunt natuurlijk ook een klant-en-klaar ontwerp aanleveren. Wij zorgen voor de implementatie en u ontvangt altijd een preview van het ontwerp voordat het wordt geïmplementeerd, zodat wij voor de implementatie eventuele wijzigingen kunnen doorvoeren.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht