Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Exclaimer partner

Exclaimer partner 

Een e-mailhandtekening is een belangrijk onderdeel van professionele bedrijfscommunicatie. Het is namelijk wereldwijd de meest gebruikte vorm van communicatie, wat aangeeft dat een e-mailhandtekening een echte toevoeging kan zijn voor uw organisatie. U kunt een e-mailhandtekening vergelijken met het digitale visitekaartje van uw organisatie. Naast dat u hiermee uw contactgegevens kunt overbrengen, is het ook handig voor andere doeleinden. Het kan namelijk zorgen voor meer traffic naar uw social media kanalen en/of website. Wij kunnen er als Exclaimer partner voor zorgen dat alle medewerkers beschikken over dezelfde professionele e-mailhandtekening.   

Exclaimer Cloud voor uw digitale e-mailhandtekening

Exclaimer Cloud staat bekend als de meest toonaangevende cloud serviceprovider op het gebied van digitale e-mailhandtekeningen. Deze softwareoplossing maakt het mogelijk om vanaf één centrale de lay-out van uw e-mailhandtekening te standaardiseren. Hierdoor beschikt iedere medewerker over dezelfde e-mailhandtekening. Door gebruik te maken van een Active Directory zorgen wij ervoor dat alle gegevens in de e-mailhandtekening gekoppeld zijn aan de juiste werknemer. Liever onderscheid maken tussen verschillende afdelingen binnen uw organisatie? Ook dit is mogelijk. Wij passen het eenvoudig voor u aan.

exclaimer cloud

Een Exclaimer partner voor het ontwerp voor uw e-mailhandtekening

Als Exclaimer partner kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en installeren van uw e-mailhandtekening. Onze specialisten beschikken over alle nodige kennis om u en uw medewerkers te voorzien van een professioneel en persoonlijk ontwerp. Nadat wij uw wensen met betrekking tot het afsluiten van uw zakelijk e-mail hebben doorgenomen, gaan wij direct aan de slag. . U ontvangt altijd van tevoren het ontwerp, zodat wij voor de doorvoering extra wijzigingen kunnen toepassen. Ontwerp u liever het gehele design zelf? Ook dit is geen probleem. Stuur uw design naar ons op en wij implementeren direct uw eigen ontwerp in het systeem.

Exclaimer e-mailhandtekening
Celine | Marketing

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor de BICT Groep als uw Exclaimer partner en u bent verzekerd van een zakelijke e-mail afsluiting. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Bedrijfsidentiteit vergroten 

Met een e-mailhandtekening zorgt u ervoor dat uw bedrijfsidentitiet versterkt wordt. Voor een vast bedrag per maand per persoon, kunt u zelf gebruikmaken van onze online editor. Hiermee kunt u uw e-mailhandtekening zelf ontwerpen en nieuwe medewerkers eenvoudig toevoegen. Wilt u liever dat wij dit voor u verzorgen? Aarzel dan niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen, dit kan middels het online contactformulier of via ons telefoonnummer 0174 752 000. Wij kijken graag met u mee naar de diverse mogelijkheden!

bedrijfsidentiteit vergroten met een e-mailhandtekening