Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
E-mailhandtekening | BICT Groep

E-mailhandtekening

Naast een zakelijk e-mailadres en een eigen e-mail domein, is de e-mailhandtekening een belangrijk onderdeel van professionele bedrijfscommunicatie. Het is dé manier om digitaal het visitekaartje van uw organisatie af te geven. Behalve dat u hiermee duidelijk uw contactgegevens overbrengt, kunt u het ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het eenvoudig genereren van traffic naar uw website en/of social media kanalen. Maar hoe zorgt u er nou voor dat alle medewerkers dezelfde e-mailhandtekening gebruiken met dezelfde lay-out? Dit kan eenvoudig met Exclaimer Cloud voor Microsoft Office 365.

Voordelen e-mailhandtekening

Een professionele e-mailhandtekening - BICT Groep

Een professionele e-mailhandtekening

Promotie email - BICT Groep

Maak promotie via banners in uw e-mailhandtekening

Integratie met uw bedrijfsgegevens - BICT Groep

Integratie met uw bedrijfsgegevens

Koppelingen met uw social media kanalen - BICT Groep

Koppelingen met uw social media kanalen

Exclaimer Cloud als partner voor uw digitale e-mailhandtekening 

Exclaimer Cloud staat bekend als de meest toonaangevende softwareleverancier en cloudserviceprovider van zakelijke en digitale e-mailhandtekeningen. De meermaals bekroonde softwareoplossing maakt het mogelijk om vanaf één centraal punt de lay-out te standaardiseren en actuele promoties en campagnes toe te voegen. Hierdoor beschikt iedere medewerker over dezelfde e-mailhandtekening, zonder dat zij handmatige aanpassingen en/of updates hoeven door te voeren. De integratie met de Active Directory zorgt ervoor dat persoonsgebonden informatie automatisch wordt toegevoegd. Met Exclaimer als onze partner creëert u een professionele uitstraling voor uw organisatie!

Lees meer over Exclaimer
Exclaimer Cloud als partner | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Wilt u ook een zakelijke afsluiting van uw e-mail? Wij maken het juiste ontwerp op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Het juiste ontwerp van uw e-mailhandtekening

Als partner van Exclaimer Cloud kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en installeren van uw e-mailhandtekening. De BICT Groep heeft de kennis in huis om uw medewerkers te voorzien van een professioneel en persoonlijk ontwerp. Nadat wij uw wensen hebben doorgenomen, gaan wij direct voor u aan de slag. Vanzelfsprekend ontvangt u te allen tijde een preview van het ontwerp, zodat wij voor de implementatie eventuele wijzigingen kunnen doorvoeren. Levert u liever een kant-en-klaar ontwerp bij ons aan? Geen probleem. Wij implementeren direct uw eigen ontwerp in het systeem.

Het juiste ontwerp van uw e-mailhandtekening | BICT Groep

Versterk uw bedrijfsidentiteit met een e-mailhandtekening

Bent u klaar om uw bedrijfsidentiteit te versterken? Kies dan voor de e-mailhandtekening oplossing van Exclaimer. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker kunt u zelf via de online editor uw handtekening ontwerpen en nieuwe medewerkers toevoegen. Heeft u liever dat de BICT Groep dit voor u regelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel naar 0174 752 000. Start vandaag nog met het upgraden van uw e-mailhandtekening!

Versterk uw bedrijfsidentiteit met een e-mailhandtekening | BICS Groep