Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Exclaimer signature

Exclaimer signature

Een Exclaimer signature versterkt de professionele uitstraling van uw e-mails. Deze e-mailhandtekening bevat vaak de naam van de werknemer, functietitel en andere relevante informatie, zoals een telefoonnummer. Daarnaast kunnen Exclaimer signatures ook andere elementen bevatten, zoals een logo of gebruikersfoto. U regelt het allemaal met de Exclaimer Cloud, waar u in een handomdraai de handtekening helemaal kunt aanpassen aan uw huisstijl.

Waarom kiezen voor Exclaimer signature?

Naast het professionaliseren van uw e-mails hangen er nog meer voordelen aan het gebruik van een Exclaimer signature, namelijk:

  • Voeg eenvoudig promotiebanners toe - Vanuit een centraal punt kunt u in één keer de e-mailhandtekening van alle medewerkers voorzien van een promotiebanner zonder dat zij handmatig aanpassingen en/of updates hoeven te doen. Zo zijn uw contacten snel op de hoogte van bijvoorbeeld een nieuw product, blogbericht of een kortingsactie.
  • Verduidelijk de rechten en verantwoordelijkheden van de verzender – In uw Exclaimer signature kunt u ook een disclaimer opnemen waarin bepaalde informatie staat vermeld, zoals de voorwaarden waaronder het e-mailbericht mag worden gebruikt.
  • Het vergroot de online zichtbaarheid – Door een link naar uw website en social media kanalen toe te voegen genereert u niet alleen meer bezoekers, u biedt mensen ook nog extra mogelijkheden om contact op te nemen.

BICT Groep is uw Exclaimer partner

Als u BICT Group als uw Exclaimer partner kiest, kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en installeren van uw e-mailhandtekening. U kunt natuurlijk ook een kant-en-klaar ontwerp aanleveren. Wij zorgen dan dat deze wordt geïmplementeerd.

Ook voor andere ICT gerelateerde zaken kunt u bij ons terecht. Zo kunnen onze specialisten er onder andere voor zorgen dat uw IT security helemaal op orde is, kunnen online werkplekken eenvoudig worden geïnstalleerd en kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardige VoIP-telefoniedienst, genaamd BICT Hosted Voice. Ongeacht de branche waarin u werkzaam bent of hoe groot uw organisatie is, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

BICT Groep is uw Exclaimer partner
Celine | Marketing

Laat u informeren door onze experts

Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail