Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Microsoft Exchange BICT

Microsoft Exchange 

Als Microsoft Silver Partner biedt de BICT Groep het totaalpakket van Microsoft aan. Onder dit pakket valt ook Microsoft Exchange, een e-mailserveroplossing van Microsoft. Exchange is een stukje software dat op een server draait en ervoor zorgt dat al uw e-mails juist worden beheerd. Deze software draagt zorg voor uw gehele mailbox en daarbij ook voor uw agenda. Daarbij wordt alles veilig opgeslagen op de server.

Alle e-mails worden rechtstreeks op een server afgeleverd en gesynchroniseerd op al uw andere apparaten. Zowel kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen grote voordelen behalen door gebruik te maken van Microsoft Exchange. Deze software centraliseert namelijke e-mails zodat er een back-up van wordt gemaakt, daarbij schakelt het e-mailbedreigingen uit voordat ze uw netwerken kunnen bereiken. Ook kunt u gebruik maken van gedeelde agenda’s tussen verschillende leden binnen uw organisatie en kunt u een afwezigheidsbericht instellen. Een afwezigheidsbericht is een simpele, maar handige functie. Zo houdt u uw collega’s, klanten en partners netjes op de hoogte wanneer u wel of niet bereikbaar bent.

Altijd en overal werken met microsoft 365

Wanneer u veel vanuit huis of buiten kantoor werkt, is het wenselijk dat u altijd en overal toegang heeft tot al uw documenten. Microsoft Exchange is onderdeel van Microsoft 365 (voorheen Office 365). De verschillende Microsoft-applicaties vormen de basis van uw digitale werkplek, waardoor u altijd en overal vanaf elk (mobiel) apparaat kunt werken. Doordat uw bestanden in de cloud omgeving beschikbaar zijn, kunt u ze eenvoudig delen met uw collega’s en kunt u probleemloos tegelijkertijd documenten bewerken. Handig voor wanneer u vanuit huis werkt en uw collega vanuit kantoor, of andersom. Alle Microsoft 365-tools worden automatisch gesynchroniseerd, zo blijft u altijd up-to-date, ook als u tijdelijk niet beschikbaar bent.

overal werken met Microsoft 365

Hulpprogramma's van Microsoft 

Microsoft 365 is een zeer interessante aanvulling voor bedrijven. Het pakket met de welbekende programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook vormen voor veel bedrijven de basis van hun werkplek. Dit pakket kan echter ook aangevuld met vele andere handige zakelijke hulpprogramma’s, zoals Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Microsoft Teams.

altijd en overal werken met Microsoft 365
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog  met Microsoft Exchange en profiteer van alle hulpprogramma's van Microsoft 365. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Microsoft Exchange gebruiken met de BICT Groep 

De BICT Groep is Microsoft Silver Partner. Met deze certificering tonen we aan dat we voldoen aan de hoge door Microsoft gestelde standaarden op het gebied van technische prestaties, servicekwaliteit en klantenservice. In het bijzonder op het gebied van Microsoft Exchange. Wilt u ook gebruik maken van Microsoft Exchange of een andere applicatie binnen Microsoft 365? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000.

Microsoft Exchange