Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Internet security header| BICT Groep

IT security

Open op een willekeurig moment van de dag een nieuwswebsite of kijk naar het journaal en het is direct duidelijk: elk bedrijf, hoe klein of groot ook, heeft waardevolle data die cybercriminelen maar al te graag in handen krijgen. Om zorgeloos te kunnen werken, is betrouwbare IT security daarom van essentieel belang. Met de juiste beveiligingsoplossingen en de expertise van de BICT Groep is uw organisatie voldoende weerbaar tegen onder andere ransomware, gerichte aanvallen, datalekken, en fileless attacks. Door de combinatie van tweestapsverificatie en gegevensversleuteling voor geavanceerde bescherming, voldoet u aan de wettelijke databeschermingsreguleringen en normeringen voor uw bedrijfsgegevens en -systemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u een veilige thuiswerkplek kunt faciliteren voor uw medewerkers? Download dan nu onze whitepaper. Hierin geven we adviezen en tips voor het inrichten en faciliteren van een veilige thuiswerkplek.

Download whitepaper

IT security oplossingen

Endpoint Encrypty - BICT Groep

Endpoint security

ML-gebaseerde beveiliging

Multifactor Authenticatie - BICT Groep

Multifactor Authenticatie

Beveilig uw accounts extra met MFA

Endpoint security - BICT Groep

Endpoint Encrypty 

Schijfversleutelingsprofielen voor eindpuntsbeveiliging

Cloud beveiliging - BICT Groep

Cloud beveiliging

Identiteit en toegangsbeheer, gegevensbeveiliging en meer

IT security uitbesteden

Als ICT bedrijf en ESET Gold Partner kennen wij maar al te goed het belang van betrouwbare IT security. Data is ten slotte één van de belangrijkste succesfactoren van een organisatie. Het laatste waar u echter mee bezig wilt zijn tijdens het uitvoeren van uw core business, is informatiebescherming. BICT Groep neemt uw IT security dan ook graag uit handen. Onze opgeleide IT specialisten inventariseren uw bedrijf en monitoren proactief de bedrijfsomgeving. Hierdoor kunnen bedreigingen vroegtijdig worden opgespoord en kunnen wij ervoor zorgen dat de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Onze dagelijkse rapportages maken het mogelijk om signalen op te vangen, waarmee wij toekomstgericht verbeteringen kunnen doorvoeren in ons landschap van ESET devices.

Mocht het onverhoopt toch een keer misgaan, dan zorgen wij ervoor dat uw systeem dezelfde dag weer operationeel is zonder dataverlies. Het is ten slotte ons doel om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt blijven werken. 

ict support op afstand

BICT Health Check

In dit digitale tijdperk vinden er grote veranderingen plaats in de dynamische IT omgevingen van organisaties. Door de toename van moderne technologieën, apps en social media nemen de veiligheidsrico’s verder toe. We stellen tegenwoordig dan ook niet meer de vraag óf er een cyberincident gaat plaatvinden, maar wanneer. Daarom is een goed functionerende IT-beveiliging van cruciaal belang.

Maar hoe ‘gezond’ is uw cybersecurity omgeving nu eigenlijk? Wij bieden zowel een gratis als betaalde health check aan, waarmee wij de sterke- en zwakke punten van uw IT omgeving in kaart brengen.  

Endpoint security assesment

Gratis

  • Tweefactorauthenticatie
  • E-mailbeveiliging
  • Encryptie
  • Endpoint Security (incl. mobiel)
  • Mobile Device Management (MDM)
  • Data Loss Prevention (DLP)

Health check op locatie

€ 495

  • Inventarisatie huidige beveiligingsoplossingen
  • Persoonlijk advies 
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw IT security. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ESET Gold Partner

BICT Groep is Gold Partner van ESET®. Dit betekent dat wij volledig gecertificeerd zijn in de ESET-oplossingen op zowel adviserend als technisch vlak. Daarnaast zijn wij in staat om bedrijven met uiteenlopende security-uitdagingen te kunnen ondersteunen in hun security-implementatie en -beheer.

Om het kennisniveau over IT security te verhogen, volgen onze specialisten verschillende trainingen, webinars en cursussen op het e-learning platform ESET Acadamy. Hierdoor zijn onze klanten ervan verzekerd dat onze specialisten over de juiste kennis en expertise beschikken.

ESET® ondersteunt consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime met één centraal doel: bijdragen aan een veiligere wereld

Lees meer
ESET Silver Partner | Internet Security | BICT Groep