Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord

Systeembeheer Zoetermeer

Hoe is het systeembeheer bij u in Zoetermeer geregeld? Regelt u dit zelf of heeft u hier iemand voor in dienst? Het is in ieder geval belangrijk dat u weet waar u terecht kunt voor het beheer van uw systemen, want het is vervelend als uw organisatie door een onverwachte storing stil komt te liggen en u niet weet met wie u contact moet opnemen om dit op te lossen. Het beschikken over een systeembeheerder is dan ook van groot belang om dit soort situaties te voorkomen.

Wat doet een systeembeheerder?

Een systeembeheerder is verantwoordelijk voor zowel de hardware als de software binnen een organisatie. Dit betekent dat onder andere het maken van (online) back-ups, het regelen van de IT security en het goed laten werken van de wifi allemaal tot het takenpakket behoren. Maar een systeembeheerder zorgt er ook voor dat IT gerelateerde vragen van andere medewerkers in het bedrijf beantwoord worden. Kortom, een systeembeheerder zorgt ervoor dat uw ICT omgeving goed blijft werken en is daarmee cruciaal in het digitale werkleven.

Voordelen uitbesteden systeembeheer Zoetermeer 

Wanneer u ervoor kiest om uw systeembeheer in Zoetermeer uit te besteden, bespaart dit u een hoop zorgen. U hoeft dit dan namelijk niet meer zelf te doen of hier iemand voor aan te nemen. Daarnaast weet u zeker dat uw systemen continu worden gemonitord door specialisten die eventuele storingen snel kunnen verhelpen. Sterker nog, een dergelijke storing is vaak al verholpen voordat u doorheeft dat deze is opgetreden.

Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

BICT Groep verzorgt uw systeembeheer in Zoetermeer

Bij de BICT Groep ontzorgen wij u graag door uw systeembeheer in Zoetermeer volledig voor u uit handen te nemen. Wij dragen zorg voor de installatie, configuratie en onderhoud van de gehele IT infrastructuur. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de nieuwste beveiligingssoftware wordt toegepast, waardoor continuïteit en veiligheid gegarandeerd zijn. Wilt u weten wat dit specifiek voor uw organisatie inhoudt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0174  752 000 of vul ons online contactformulier in.