Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Wifi as a service | BICT Groep

Wifi as a service

Mobiele apparaten zoals laptops, PC's, tablets en smartphones zijn tegenwoordig onmisbaar bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. Bedrijven zijn voor hun functioneren daardoor afhankelijk geworden van een snelle en stabiele netwerkverbinding. Een professioneel wireless netwerk (Wifi as a Service) zorgt voor continuïteit van de bedrijfsvoering en voorziet daarnaast gasten en bezoekers van een goede internetverbinding.

Met de Wifi as a Service dienstverlening neemt de BICT Groep al uw zorgen rondom draadloos internet uit handen. Zo leveren, installeren en beheren wij Wifi punten, routers en switches. Er zijn diverse opties en mogelijkheden, geheel in te richten naar de wensen en behoeften van uw bedrijf. Zo is het mogelijk om meerdere Wifi punten te installeren, zodat u vanuit iedere hoek van uw bedrijf toegang heeft tot draadloos, snel en veilig internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een gescheiden Wifi netwerk aan te maken voor uw gasten en bezoekers.

BICT Wifi

Voor een goede Wifi verbinding is voldoende capaciteit van uw netwerk een vereiste. Maar daarnaast wilt u ook dat uw netwerk betrouwbaar en veilig is, zodat ongewenste gebruikers geen toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Een hele uitdaging zou u zeggen, maar niet met Wifi as a Service. BICT Wifi zorgt voor een stabiele en snelle internetverbinding tegen een scherpe prijs. Op basis van zorgvuldige inventarisaties, wireless metingen en uw wensen en eisen, verzorgen wij een complete oplossing op maat voor uw bedrijfsruimte en/of het gehele pand.

Wifi as a Service is ideaal voor de zakelijke markt, waarbij meerdere gebruikers gelijktijdig gebruikmaken van het internet. Of u nu een kleine onderneming heeft in de horeca of een grote zorginstelling, wij creëren draadloze netwerken die groot genoeg zijn om alle gewenste ruimtes of locaties te voorzien van internettoegang. Met meerdere Wifi punten, mogelijk voor binnen en buiten, krijgt u een volledig dekkend Wifi netwerk.

Indien gewenst verzorgen we voor de bezoekers van uw bedrijf een beveiligde netwerkverbinding. Hiermee kunnen uw bezoekers verbinding maken met uw Wifi netwerk, maar geen toegang krijgen tot uw interne bedrijfsnetwerk. Beide netwerken zijn betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren. 

BICT Wifi | BICT Groep

Voordelen wifi as a service

Veel zakelijke Wifi netwerken zijn verouderd, waardoor het netwerk traag en onstabiel wordt. Met onze moderne en professionele Wifi as a Service oplossingen bent u verzekerd van:

Betrouwbaar en veilig - BICT Groep

Hoge betrouwbaarheid

Supersnel en stabiel internet - BICT Groep

Stabiele verbinding met hoge snelheid

Centraal beheer - BICT Groep

Centraal beheer (meerdere Wifi punten)

Veilig netwerk voor bezoekers - BICT Groep

Veilig netwerk voor bezoekers

Optimale beveiliging

Naast de toegangscontroles biedt de BICT Groep ook een intercomsysteem, welke zorgt voor een spreek en luisterverbinding en/of videoverbinding. Hiermee kunt u eenvoudig bezoekers identificeren en toegang verlenen tot uw bedrijf. Toegangscontroles en intercomsystemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en kunnen naadloos met elkaar worden geïntegreerd. Voor optimale beveiliging voor uw organisatie combineert u deze oplossingen met camerabewaking. Een goede inzet van een toegangscontrole, intercomsysteem en camerabewaking is de perfecte oplossing om toegankelijk en uitnodigend te zijn en tegelijkertijd maximale bescherming te bieden aan uw personeel, klanten en eigendommen.  

LR 388A9521
Mitchell | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met Wifi as a servcie van de BICT Groep, de complete oplossing voor uw datanetwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Complete oplossing voor datanetwerken 

Wifi as a Service kan tevens worden geleverd in combinatie met onze andere oplossingen voor datanetwerken, zoals zakelijk glasvezel, koperbekabeling of straalverbinding. Hierdoor hebben wij de complete oplossing in beheer en heeft u maar één aanspreekpunt voor zowel het lokale netwerk als de verbinding naar het internet. Bent u benieuwd wat wij met Wifi as a Service voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel 0174 752 000.

Complete oplossing voor datanetwerken | BICT Groep