Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
it infrastructuur

IT infrastructuur

Vrijwel ieder bedrijf beschikt over een IT infrastructuur. U zult er vast wel eens van gehoord hebben, maar wat houdt het nou precies in? Kort gezegd is het dat deel van de infrastructuur van een bedrijf dat een platform vormt voor alle IT toepassingen. Veel organisaties denken dat het na één keer inrichten van de infrastructuur wel goed zit, maar dat is in de meeste gevallen helaas niet helemaal waar. Een IT infrastructuur moet namelijk met uw bedrijf meegroeien. Maar in de meeste gevallen blijven bedrijven werken op een infrastructuur die ooit een keer is opgezet, en dat is hartstikke zonde! De specialisten van de BICT Groep vertellen u waarom.

Een goed werkende IT omgeving voorkomt down-time 

IT infrastructuur wordt namelijk ook wel dé basis van uw organisatie genoemd, en zonder basis kan uw organisatie niet optimaal werken. Klinkt simpel toch? Als u en uw organisatie blijven werken op een infrastructuur die niet continu wordt bijgehouden, zal IT niet zorgen voor ondersteuning, maar levert het u alleen maar extra werk op. Hierdoor zal u voortdurend problemen en storingen ervaren binnen uw organisatie, wat kan leiden tot down-time.

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd en overal productief kunnen werken, met daarbij de nodige applicaties en data, is het van essentieel belang om te bouwen aan een optimaal werkende IT infrastructuur. En met al onze kennis en ervaring kunnen wij u hierbij helpen. Zo hoeft u zich niet te verdiepen in IT, maar bouwt u wel aan een goed werkende IT omgeving met behulp van de BICT Groep.

down-time voorkomen

Maak werken in de cloud mogelijk

Ook werken in de cloud wordt gezien als onderdeel van een goed werkende IT omgeving en kan er onder andere voor zorgen dat uw medewerkers altijd en overal productief te werk kunnen gaan. Cloud opslag is namelijk een service waarbij u al uw documenten opslaat in de cloud in plaats van op een fysieke schijf.

Hierdoor maakt u het mogelijk om op elke locatie te werken, waar u ook maar wilt. Denk hierbij aan thuis, kantoor of ergens in een café. Vanaf dit moment bent u niet meer afhankelijk van uw fysieke schijf. Daarentegen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw bestanden verloren gaan, want deze zullen door middel van een beveiligd systeem van de BICT Groep opgeslagen staan in de cloud.

ict support Schiedam
Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor een goed werkende IT omgeving doormiddel van het uitbesteden van uw IT infrastructuur. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

IT infrastructuur uitbesteden aan de BICT Groep 

Wilt u uw IT infrastuur toch een keer laten nakijken door één van onze specialisten? Of heeft u andere vragen met betrekking tot uw infrastructuur? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk middels ons telefoonnummer 0174 752 000 of via het online contactformulier. Vul het online contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Laat uw IT infrastructuur uitbesteden aan de BICT Groep en dan zorgen wij er samen voor dat deze weer helemaal op orde is.

it infrastructuur goed werkende it omgeving