Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
zakelijke cloudopslag

Waarom zakelijke cloudopslag essentieel is
voor uw organisatie

Cloud
        2 minuut

In een snel digitaliserende wereld zijn bedrijven voortdurend op zoek naar manieren om hun operationele efficiëntie te vergroten en gegevens veilig en toegankelijk te houden. Een van de essentiële stappen die organisaties moeten overwegen, is de overstap naar zakelijke cloudopslag. Cloudopslag biedt verschillende voordelen en kan de manier waarop uw organisatie gegevens beheert en gebruikt verbeteren. In dit nieuwsbericht bespreken we waarom uw organisatie de overstap zou moeten maken naar zakelijke cloudopslag en hoe dit uw bedrijf kan helpen bij het bereiken van meer flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie.

Verschillende soorten cloudopslag

Waarschijnlijk heeft u al eerder van cloudopslag gehoord. Er zijn drie verschillende soorten cloudopslag: de public cloud, de private cloud en de hybrid cloud met elk zijn eigen functionaliteiten. In de public cloud worden uw server en opslagruimte gedeeld met anderen. Uiteraard kunnen anderen niet bij uw gegevens, maar er werken meerdere organisaties op één infrastructuur. Terwijl in de private cloud uw organisatie exclusief gebruikmaakt van de infrastructuur. De hybrid cloud combineert zowel interne als externe clouds om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Lees ons eerdere nieuwsbericht over cloudoplossingen voor meer informatie over de functionaliteiten van elke cloudoplossing en hoe deze kunnen bijdragen aan uw organisatie.

De voordelen van zakelijke cloudopslag

Steeds meer organisaties maken de overstap naar cloudopslag vanwege de talloze voordelen die het met zich meebrengt. Zakelijke cloudopslag stelt u in staat om altijd en overal toegang te hebben tot uw documenten, waardoor u flexibeler en productiever kunt werken. Het op- en afschalen van uw cloudopslag is eenvoudig, waardoor het meegroeit met uw organisatie. Bovendien biedt het een veilige manier om al uw bedrijfsgegevens op te slaan, zodat ze beschermd zijn in het geval van een  inbraak in uw pand.

Beveiligde cloudopslag voor uw bedrijfsgegevens

Kiezen voor de cloudopslagdiensten van BICT Groep betekent dat u altijd up-to-date bent en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud. Van uw gegevens worden automatische online back-ups gemaakt, zodat u ze snel kunt herstellen in geval van dataverlies. Met BICT Groep bent u ervan verzekerd dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn en blijven. Heeft u na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. We vertellen u graag meer over de zakelijke cloudoplossingen die BICT Groep biedt.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht