Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord

Professionaliseer uw bedrijfscommunicatie met
een e-mailhandtekening

E-mailhandtekening
        2 minuut

Professionele bedrijfscommunicatie is meer dan een zakelijk e-mailadres en een eigen e-maildomein. Een professionele e-mailhandtekening is een belangrijk onderdeel voor bedrijven die streven naar een consistente en zakelijke uitstraling in hun bedrijfscommunicatie. Naast het verstrekken van belangrijke contactgegevens, biedt de e-mailhandtekening ook de mogelijkheid meer verkeer naar uw website en socialmediakanalen te genereren.

Uw digitale visitekaartje

U en uw medewerkers zullen voortdurend te maken hebben met het versturen en/of ontvangen van (zakelijke) e-mails. De afsluiting van uw e-mail is een belangrijk aspect in uw communicatie en dient als uw digitale visitekaartje. Een e-mail waarin een e-mailhandtekening wordt meegestuurd ziet er professioneler en betrouwbaarder uit. Daarnaast voorziet u de ontvanger van handige contactgegevens.

Exclaimer Cloud

Om ervoor te zorgen dat al uw medewerkers dezelfde e-mailhandtekening in dezelfde huisstijl gebruiken, kunt u Exclaimer Cloud voor Microsoft 365 inschakelen. Deze cloudoplossing zorgt ervoor dat uw e-mailhandtekeningen centraal worden beheerd en u er met één druk op de knop voor kunt zorgen dat al uw medewerkers dezelfde professionele e-mailhandtekening hebben, wat zorgt voor een consistente uitstraling en effectieve bedrijfscommunicatie.

De voordelen van een professionele e-mailhandtekening

Een professionele e-mailhandtekening biedt verschillende voordelen voor uw bedrijfscommunicatie. Naast dat een professionele e-mailhandtekening bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf, ontstaat ook de mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens te integreren en een koppeling te maken met uw socialmediakanalen. Zo maakt u het ontvangers van uw e-mails zo makkelijk mogelijk om u te volgen. Bovendien kunt u via banners in uw e-mailhandtekening actuele promoties en campagnes toegevoegen.

E-mailhandtekening van BICT Groep

Bent u er klaar voor om uw bedrijfscommunicatie te professionaliseren? Als partner van Exclaimer Cloud kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en installeren van uw e-mailhandtekening. Onze specialisten beschikken over de kennis en ervaring om uw medewerkers te voorzien van een professioneel en persoonlijk ontwerp. Wij implementeren het ontwerp direct in het systeem zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-mailhandtekeningen in Exclaimer Cloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht