Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Zoetermeer

ICT bedrijf Zoetermeer

Zoekt u een ICT bedrijf in Zoetermeer dat al uw IT- en ICT zaken volledig uit handen kan nemen? De BICT Groep doet dit graag voor u! Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van slimme ICT oplossingen en kunnen u hierdoor uitstekend van dienst zijn. We zijn gespecialiseerd in onder andere het verzorgen van veilige online werkplekken, maar ook VoIP telefonie en proactief systeembeheer is voor ons geen probleem. Kortom, door uw ICT beheer aan ons uit te besteden, heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Éen partner voor al uw ICT vraagstukken

Vraagt u zich soms af bij welke ICT partner u moet zijn voor een bepaald ICT probleem? Bij de BICT Groep hebben we alle verschillende specialismen gebundeld in één team, waardoor u altijd maar één aanspreekpunt heeft. Dit is niet alleen handig voor u, maar hierdoor kunnen we ook snel schakelen. Mocht er zich bijvoorbeeld onverhoopt een storing voordoen, dan kunnen wij dit vroegtijdig voor u opsporen en oplossen. De storing is dan vaak al verholpen voordat u doorheeft dat deze heeft plaatsgevonden.

aanspreekpunt bict groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT beheer uitbesteden

Het uitbesteden van uw ICT beheer biedt meerdere voordelen. Zo kunnen we bedrijfsprocessen automatiseren, zorgen we dat uw bedrijf altijd goed bereikbaar is met BICT Hosted Voice en ook voor optimale IT security bent u bij ons aan het juiste adres. Hierdoor bespaart u een hoop tijd, energie en kosten. Daarnaast staat ons team van specialisten iedere dag voor u klaar om uw bedrijfsomgeving te monitoren en om al uw ICT vragen te beantwoorden.

Van A tot Z | BICT Groep

BICT Groep als uw ICT partner

De BICT Groep is een ICT bedrijf dat actief is in heel Nederland, dus ook in Vlaardingen en omstreken! Met ons als ICT partner mag u verwachten dat wij snel schakelen tijdens onverwachte problemen en dat wij u zowel binnen- als buiten kantoortijden voorzien van de gewenste ondersteuning. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een (online) kennismaking, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000.

bict-groep-ict-partner-bas-voermans