BICT Groep - ICT bedrijf

ICT bedrijf Zoetermeer

Zoekt u een ICT bedrijf in Zoetermeer dat al uw IT- en ICT zaken volledig uit handen kan nemen? De BICT Groep doet dit graag voor u! Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van slimme ICT oplossingen en kunnen u hierdoor uitstekend van dienst zijn. We zijn gespecialiseerd in onder andere het verzorgen van veilige online werkplekken, maar ook VoIP telefonie en proactief systeembeheer is voor ons geen probleem. Kortom, door uw ICT beheer aan ons uit te besteden, heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Deze organisaties uit de buurt van Zoetermeer kiezen ons als hun ICT partner:

Marco Noordervliet - Commercieel Manager - BICT Groep

Marco Noordervliet
Commercieel Manager

Eén ICT partner voor al uw vraagstukken

Vraagt u zich soms af bij welke ICT partner u moet zijn voor een bepaald ICT probleem? Bij de BICT Groep hebben we alle verschillende specialismen gebundeld in één team, waardoor u altijd maar één aanspreekpunt heeft. Dit is niet alleen handig voor u, maar hierdoor kunnen we ook snel schakelen. Mocht er zich bijvoorbeeld onverhoopt een storing voordoen, dan kunnen wij dit vroegtijdig voor u opsporen en oplossen. De storing is dan vaak al verholpen voordat u doorheeft dat deze heeft plaatsgevonden.

Maatwerk ICT oplossingen

ICT beheer uitbesteden

Het uitbesteden van uw ICT beheer biedt meerdere voordelen. Zo kunnen we bedrijfsprocessen automatiseren, zorgen we dat uw bedrijf altijd goed bereikbaar is met BICT Hosted Voice en ook voor optimale IT security bent u bij ons aan het juiste adres. Hierdoor bespaart u een hoop tijd, energie en kosten. Daarnaast staat ons team van specialisten iedere dag voor u klaar om uw bedrijfsomgeving te monitoren en om al uw ICT vragen te beantwoorden.

ICT bedrijf Zoetermeer

ICT oplossingen op maat in Zoetermeer 

Bij de BICT Groep denken we graag met u mee en leveren we totaaloplossingen die afgestemd zijn op de behoeften van uw organisatie. Zo ontvangt u altijd een ICT oplossing op maat. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening in Zoetermeer? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden en nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0174 752 000 of via ons contactformulier.