Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict partner

ICT partner 

Om vooruit te komen is een goed functionerende ICT omgeving vanzelfsprekend. Maar wat heeft u hiervoor nodig? Hoe kunt u zich ontwikkelen en wat kan makkelijker, efficiënter én goedkoper? Als betrouwbare ICT partner denken wij strategisch met u mee en kunnen wij ervoor zorgen dat uw ICT omgeving continu blijft verbeteren. Met ons totaalpakket aan oplossingen realiseert u het hoogst mogelijke aan performance, software en beschikbaarheid, waardoor u als organisatie sneller kan blijven groeien én professionaliseren. Met de BICT Groep als ICT partner is uw organisatie klaar voor de toekomst!

ICT partner voor het beheer

Wanneer uw bedrijf een flinke groei meemaakt, is het verstandig om na te denken over de mogelijkheden van ICT beheer. ICT vraagstukken zijn immers vaak uiteenlopend en vragen om een brede kennis op meerdere vakgebieden van ICT. Bovendien gaat het vaak om tijdrovende processen, waar u als ondernemer niet altijd de tijd voor heeft. U kunt er daarom voor kiezen om een ICT partner in te schakelen voor het beheer van uw bedrijfsomgeving. Wanneer u niet volledig het beheer uit handen wilt geven, kunt u er ook voor kiezen om alleen de moeilijkste processen over te laten aan specialisten.

Ontdek onze ICT oplossingen

Door ons uitgebreide pakket aan ICT oplossingen, kunnen wij uw organisatie geheel of gedeeltelijk ontzorgen op het gebied van ICT. Zo bieden wij oplossingen aan zoals:

  • IT oplossingen, waar de online werkplek en het beveiligen en beheren van uw IT omgeving centraal staan.
  • VoIP telefonie, waarbij u beschikt over de functionaliteiten en flexibiliteit van zakelijke telefonie.
  • Cloud services, wat het voordeel biedt dat u altijd en overal kunt werken, zolang u maar toegang heeft tot een internetverbinding.
  • Internet service provider om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.
  • Providerdiensten voor een complete bereikbaarheidsoplossingen, zoals telefoonnummers en een mobiele telefoon.
ict oplossingen ict partner
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor de BICT Groep als uw ICT partner. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Waarom kiezen voor de BICT Groep als uw ICT partner?

Maar waarom zou u kiezen voor de BICT Groep als uw ICT partner? Dit is een vraag waar wij maar al te graag antwoord op willen geven! Bij de BICT Groep beschikken wij namelijk over een gespecialiseerd team van ICT’ers en medewerkers die graag met u meedenken op het gebied van ICT. Daarnaast leveren en beheren wij op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor al uw ICT gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen ervan spreken dat al onze medewerkers passie hebben voor het vak en dat wij maatwerkoplossingen bieden voor iedere organisatie, ongeacht hoe klein/en of groot uw bedrijf is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of via het telefoonnummer 0174 752 000. Wij kijken ernaar uit om ICT partner te zijn van uw organisatie. Tot snel!

ict_oplossingen_op_maat_bict_groep