Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Header systeembeheer

Systeembeheer

Hoe vervelend ook, een storing in uw ICT of IT omgeving is soms niet te voorzien. Wél kunt u ervoor zorgen dat u de kans op een storing zo klein mogelijk maakt. Het is daarom extra belangrijk om uw ICT en IT omgeving zorgvuldig te blijven onderhouden, zodat deze optimaal blijft presteren. Echter weet niet iedere werknemer wat hij moet doen wanneer de WiFi uitvalt of welke risico’s er hangen aan het installeren van een software update. Want, systeembeheer vraagt om veel kennis en ervaring. Wanneer u de continuïteit van uw bedrijf wilt waarborgen en u zich wilt blijven focussen op uw werkzaamheden, is het uitbesteden van uw ICT en IT systeembeheer een goede optie.

Proactief systeembeheer

Door de razendsnelle technologische ontwikkelingen en de complexiteit van IT, besteden steeds meer organisaties hun IT beheer uit. Bij de BICT Groep ontzorgen wij al jaar en dag organisaties op dit gebied, door middel van proactief systeembeheer. Hieronder verstaan wij het vooruitlopen op ontwikkelingen en het creëren van voorsprongen, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. Onze gespecialiseerdere systeembeheerders monitoren continu uw bedrijfsomgeving, zodat mogelijke storingen vroegtijdig worden opgespoord en opgelost, vaak nog voordat u het doorheeft.

LR 2X3A8667

Ontzorging van uw IT beheer

Wanneer u kiest voor de BICT Groep, dan kiest u voor volledige ontzorging van uw IT beheer. Onze systeembeheerders dragen zorg voor de volledige installatie, configuratie en onderhoud van uw IT infrastructuur. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw hardware in topconditie blijft en deze continu is voorzien van de nieuwste beveiligingssoftware. Door de gespecialiseerde beheersoftware kunnen wij u garanderen dat u niet voor onverwachte beheerkosten komt te staan. Zo kunt u met een gerust hart uw volledige aandacht richten op uw bedrijfsvoering.

Ontzorging van uw IT beheer | BICT
Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met continuïteit en veiligheid doormiddel van het systeembeheer van de BICT Groep . Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Systeembeheer service

Wanneer u uw systeembeheer uitbesteed aan de BICT Groep bent u verzekerd van continuïteit en veiligheid. Doordat wij uw systemen 24/7 nauwlettend in de gaten houden, kunnen wij snel schakelen en mogelijke problemen op afstand oplossen. Indien nodig komen wij ook bij u langs op locatie. Wilt u ook uw bedrijfsprocessen probleemloos en veilig laten draaien? Neem dan contact met ons op middels het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Onze specialisten vertellen u graag meer over onze systeembeheer service en staan voor u klaar om uw IT beheer uit handen te nemen.