Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Berkel en Rodenrijs

ICT bedrijf Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een bedrijf in of rondom Berkel en Rodenrijs die uw bedrijf geheel kan ontzorgen op het gebied van ICT? Dan is de BICT Groep het ICT bedrijf in Berkel en Rodenrijs waar u naar op zoek bent! Met de juiste expertise en ervaring van onze specialisten kunnen wij uw bedrijf met een divers aanbod aan oplossingen geheel ontzorgen op het gebied van ICT, gericht op de wensen en behoeftes van uw organisatie. Voor ons geen probleem dat deze wensen op den duur kunnen veranderen, zolang u maar beschikt over een optimaal werkende ICT omgeving!  

Dé ICT oplossingen van de BICT Groep

Wij van de BICT Groep zien graag enthousiaste klanten, want als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent. Ons doel is dan ook om ieder bedrijf in of rondom Berkel en Rodenrijs te voorzien van de juiste ICT oplossingen van de BICT Groep.  Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een online back-up, zodat u ervan verzekerd bent dat uw data altijd veilig staat opgeslagen. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers voorzien van een e-mailhandtekening voor een professionele afsluiting van uw e-mail en stellen wij camerabewaking in, zodat u inzicht heeft in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Kortom, de BICT Groep biedt alle facetten die uw ICT omgeving nodig heeft.  

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Online back-up Berkel en Rodenrijs
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

De online werkplek

Met de online werkplek van de BICT Groep kunt u  altijd en overal werken: of u nu vanuit huis werkt, onderweg of op kantoor. Zolang u beschikt over een werkende internetverbinding, heeft u met de online werkplek van de BICT Groep altijd toegang tot al uw bestanden. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door Microsoft 365, het verzamelpakket aan hulpmiddelen welke standaard wordt meegeleverd met de online werkplekken. Naast het feit dat u hierdoor in staat bent om zo flexibel en productief mogelijk te werken, staan uw bestanden ook nog eens veilig opgeslagen in ons streng beveiligde datacenter voor een veilige opslag.

online werkplek Berkel en Rodenrijs

Uw ICT partner in Berkel en Rodenrijs

Of uw organisatie nu gevestigd is in Berkel en Rodenrijs of in een van de andere kernen van Lansingerland, als uw ICT partner in Berkel en Rodenrijs informeren wij u graag over alle ICT oplossingen die wij voor uw organisatie kunnen bieden. Met behulp van de BICT Groep zal uw ICT omgeving dus een zorg minder voor u zijn!

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk via het online contactformulier of middels ons telefoonnummer 0174 752 000. Onze specialisten zijn direct beschikbaar om u van dienst te zijn en helpen u graag verder!

ICT bedrijf Berkel en Rodenrijs