Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict ondersteuning

ICT oplossingen 

Als erkend en gecertificeerd ICT bedrijf bieden wij een ruim en divers aanbod aan ICT oplossingen voor uw organisatie aan. Ongeacht de grootte, wij van de BICT Groep staan altijd garant om dé juiste maatwerk oplossingen voor uw onderneming te bieden. Met onze brede kennis en groot aanbod aan oplossingen kunt u zich volledig laten ontzorgen op het gebied van ICT. Blijft u zich vooral focussen op uw onderneming, dan regelen wij de ICT! Al uw zorgen zullen met onze ICT oplossingen vanaf nu verleden tijd zijn!

Altijd en overal werken met een online werkplek 

Of u nu vanaf thuis werkt of op een andere locatie, met de online werkplek van de BICT Groep kunt u altijd en overal te werken. Zodra u verbonden bent met het internet, kunt u ongeacht uw locatie, inloggen op uw eigen online werkplek. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd en overal toegang te hebben tot al uw bestanden, benodigde applicaties en bedrijfsgegevens. Hierdoor zijn u en uw collega's in staat om zo flexibel en productief mogelijk te werken. 

Naast bovenstaand voordeel, brengt de online werkplek van de BICT Groep ook nog andere voordelen met zich mee. Zo staat uw online werkplek opgeslagen in ons streng beveiligde cybercenter (datacenter), staan uw bestanden opgeslagen in de cloud, waardoor u ervan bent verzekerd dat deze altijd veilig worden opgeslagen en biedt de online werkplek van de BICT Groep de mogelijkheid om mee te groeien met uw organisatie. Dus wilt u uitbreiden? Geen probleem! Wij schalen uw werkplekken eenvoudig op!

ict oplossing online werkplek

Vast mobiel integratie 

Een aparte telefoon voor zakelijk gebruik, privé en nog een vaste telefooncentrale op de zaak? Dit moet eenvoudiger kunnen vinden wij. Daarom bieden wij hier de perfecte oplossing voor, namelijk vast mobiel integratie. Met vast  mobiel integratie is het mogelijk om uw vaste en mobiele telefonie met elkaar te koppelen in één telefonieomgeving. De gehoste telefonie oplossing zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon onderdeel wordt van onze BICT Hosted Voice omgeving. Hierdoor zullen de functionaliteiten van uw vaste telefoon, ook beschikbaar zijn op uw mobiele telefoon. Met vaste mobiel integratie bent u locatie onafhankelijk, heeft u een vast nummer op uw mobiel, kunt u eenvoudig schakelen via vast en mobiel en kunnen wij u verzekeren dat u lagere investeringskosten zult hebben.

vast mobiel integratie
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Ontdek vandaag nog de ICT oplossingen die bij uw organisatie passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Waarom kiezen voor de ICT oplossingen van de BICT Groep?

Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring kunnen wij u ervan verzekeren dat wij elke dag, op ieder moment, wanneer u het nodig heeft, voor u klaar zullen staan! Wij bieden maatwerk oplossingen voor uw bedrijf. Zo zult u geen onnodige kosten kwijt zijn en ondersteunen wij alleen op het gebied waar u het nodig heeft.

Bent u benieuwd welke ICT oplossingen wij kunnen bieden voor uw organisatie? Aarzel dan niet om  u vandaag nog contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Wilt u liever direct contact met een van onze specialisten? Bel ons dan via 0174 752 000. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor in Naaldwijk!  

ict oplossingen bict groep