Ontdek meer over onze diensten

Kostenbesparing door slim werkende IT

Waar trekt u de grens tussen automatisering en de handmatige uitvoer van werkzaamheden binnen uw bedrijf? De BICT Groep helpt met het adviseren, installeren en beheren van automatiseringsdiensten.
Bovendien staan wij u 24/7 bij voor support. Zowel op locatie als op afstand.

Lees meer

Optimale bereikbaarheid met de juiste bedrijfstelefonie

Om succesvol zaken te kunnen doen is uw bereikbaarheid en die van uw medewerkers cruciaal. Met onze (maatwerk) oplossingen zijn u en uw medewerkers altijd en overal bereikbaar, op een manier zoals u dat wilt. Wij voorzien u graag van advies en helpen u bij het faciliteren en beheren van een passende telefonie-oplossing. Benieuwd hoeveel u kunt besparen door het kiezen van de juiste oplossing?

Lees meer

Flexibeler werken met hosting services

Ontzorging op het gebied van hosting services? Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

Lees meer

Stabiele en beveiligde datanetwerken

Gegarandeerd zijn van een werkende verbinding?
Wij zijn uw partner op het gebied van datanetwerken. Of het nu gaat om koper- of glasvezeltechnieken. Wij ondersteunen u graag bij het adviseren, implementeren en beheren van uw gecertificeerde datanetwerk.

Lees meer

Een unieke telefoniedienst

Op zoek naar een oplossing voor uw mobiele telefoondiensten?
De BICT Groep biedt naast de hoogwaardige VoIP- en dataoplossingen een volledig pakket aan mobiele telefoondiensten. De zakelijke gebruiker kan bij één provider, BICT Providerdiensten, een complete bereikbaarheidsoplossing afnemen.

Lees meer