ICT diensten

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare ICT dienstverlening, dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. Door ons uitgebreide pakket aan ICT diensten, kunnen wij organisaties zoveel mogelijk ontzorgen op het gebied van ICT. Onze specialisten nemen gedeeltelijk of desgewenst het gehele beheer van uw ICT infrastructuur over, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Bovendien zorgen wij middels onze diensten en ons beheer ervoor dat uw bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, waardoor u de tijd die u hiermee bespaart kunt investeren in uw eigen dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk hier onze ICT diensten.

digitale werkplek

IT oplossingen

Een veilig en goed werkende IT omgeving is misschien wel een van de belangrijkste zaken binnen een organisatie. Het zorgt er namelijk voor dat u en uw medewerkers efficiënter en gerichter te werk kunnen gaan. Wij helpen u graag bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen met onze IT oplossingen, door bijvoorbeeld het inrichten van een online werkplek. Door het beveiligen en het laten beheren van uw IT omgeving, dekt u alle facetten en zal uw ICT omgeving optimaal presteren.

VoIP Telefonie

VoIP Telefonie

Wilt u meer functionaliteit en flexibiliteit voor uw zakelijke telefonie? VoIP Telefonie, ofwel bellen over internet, is de oplossing. Doordat de VoIP telefoniecentrale, in tegenstelling tot ISDN telefonie, zich in de cloud bevindt, bent u voortaan altijd en overal bereikbaar met uw vaste telefoonnummer. Bovendien profiteert u met onze VoIP diensten van voordelige tarieven tegen een vast bedrag per maand, vaste mobiele integratie en u kunt eenvoudig op- en afschalen.  

datacenter

Cloud Services

Werken in de cloud wordt voor veel organisaties steeds meer de standaard. Het voordeel van werken in de cloud is dat cloud services - overal waar een internetverbinding is - toegankelijk zijn. Bovendien bespaart u kosten, doordat grote investeringen in grote computers en eigen servers niet meer noodzakelijk is. De hosting van uw data vindt plaats in onze eigen private cloud binnen onze betrouwbare en solide datacenters. Hierdoor worden uw servers, applicaties en data optimaal beveiligd.

datanetwerken

Internet Service Provider

Datanetwerken worden steeds belangrijker. Het bepaalt namelijk de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw systemen. Storingen binnen het netwerk kunnen ervoor zorgen dat uw werkzaamheden stil komen te liggen. Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, adviseren wij u als Internet Service Provider graag over de bekabeling van uw netwerk. Of dit koperbekabeling, straalverbinding of zakelijk glasvezel wordt is geheel afhankelijk van de gewenste snelheid en kwaliteit.

BICT providerdiensten

Providerdiensten

Naast onze hoogwaardige VoIP- en dataoplossingen, levert de BICT Groep ook een volledig pakket aan mobiele telefoniediensten. Als zakelijke gebruiker kunt u bij BICT Providerdiensten terecht voor een complete bereikbaarheidsoplossing, zoals telefoonnummers, een mobiele telefoon en een passende databundel. Bovendien zorgt BICT Providerdiensten voor volledige integratie met de telefooncentrale. Zo bent u te allen tijde overal bereikbaar op uw vaste en mobiele nummer.  

Meer info over onze ICT diensten? 

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Laat het ons weten via het online contactformulier of neem direct contact met ons op via 0174 752 000. We vertellen u graag meer over onze ICT diensten!