Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
it security bict groep

Internet security

Data is misschien wel het meest waardevolle dat uw organisatie bezit. De noodzaak om al uw digitale bedrijfsmiddelen en netwerkapparaten te beschermen is daarom des te groter. U wilt immers niet dat klantgegevens, personeelsdossiers, offertes of andere specifieke gegevens op straat belanden. Dit kan niet alleen leiden tot operationele problemen, maar ook tot reputatieschade. Om de kans op deze risico’s te minimaliseren, helpt de BICT Groep om uw infrastructuur te beveiligen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Door het inzetten van onze Internet security maatregelen op ISO-niveau binnen uw organisatie, zal uw ICT landschap waterdicht zijn.

Meer weten?

Wilt u weten hoe veilig uw internet security omgeving op dit moment is? Doe dan de BICT Health Check en krijg inzicht in de sterke en zwakke punten van uw IT omgeving.  

BICT Health check

Voorkom een datalek met internet security

Wellicht heeft u het al eens meegemaakt binnen uw organisatie, een datalek. Maar ook hacks, ransomware-aanvallen en persoonsgegevens die op straat belanden komen steeds vaker in het nieuws. De vraag blijft: worden cybercriminelen steeds slimmer? Of nemen bedrijven onvoldoende maatregelen om een dergelijke aanval te voorkomen? De BICT Groep helpt u graag om prioriteit te geven aan uw IT security. Door het zetten van de juiste stappen richting een sterke beveiliging kunt u een datalek voorkomen. Een responsplan voor incidenten zorgt ervoor dat u weer grip krijgt op de situatie als er zich een indicent voordoet. 

Wilt u weten hoe veilig uw internet security omgeving op dit moment is? Doe dan de BICT Health Check en krijg inzicht in de sterke en zwakke punten van uw IT omgeving.  

Internet security uitbesteden

Als ondernemer kunt u het zich niet veroorloven om data kwijt te raken. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw documenten niet verdwijnen of in handen terechtkomen van cybercriminelen? Grote kans dat u niet weet waar u moet beginnen. Want om uw internet security zelf te regelen, moet u op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op dit gebied. Als ICT bedrijf en ESET Silver Partner helpen wij u hier graag bij, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Wanneer u uw internet security uitbesteed aan onze IT specialisten, worden uw systemen continu gemonitord en worden bedreigingen vroegtijdig opgespoord. Hierdoor kunt u veilig blijven werken op uw digitale apparaten en houdt u meer tijd over voor uw eigen business.

eset silver partner
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Laat vandaag nog uw Internet security uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Online beveiliging van de BICT Groep 

Bent u benieuwd hoe wij uw data kunnen veiligstellen door middel van onze internet security oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Dit kunt u doen door te bellen naar 0174 752 00 of door het online contactformulier in te vullen. Bent u klaar voor een veilige IT omgeving dankzij onze online beveiliging?

online beveiliging