Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
bict private cloud

Private cloud

Gebruik maken van een cloud wordt voor steeds meer organisaties de standaard. Hiermee kunt u namelijk, overal waar toegang is tot een internetverbinding, eenvoudig bij al uw opgeslagen documenten. Hierdoor maakt u het mogelijk dat u en uw collega’s overal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Er zijn verschillende soorten cloud beschikbaar, echter is het voor bedrijven extra veilig om gebruik te maken van de private cloud. Maar wat maakt deze omgeving anders dan de andere cloud omgevingen? Onze BICT Groep specialisten leggen het graag aan u uit.

Een private cloud is gebaseerd op cloud computing. Dit houdt in dat er verschillende resources van diverse servers beschikbaar worden gesteld. Ook kunt u een cloud samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet. Denk hierbij aan uw eigen hardware en software wensen.

Hoe werkt de private cloud?

Een private cloud, ook wel de interne cloud, is een omgeving buiten uw eigen netwerkserver. Deze server is alleen beschikbaar voor uw eigen organisatie. Het belangrijkste kenmerk is dan ook dat er geen hard- en software wordt gedeeld met andere organisaties.

Dedicated Servers | BICT Groep

Voordelen private cloud 

Als organisatie zult u een groot bestandssysteem beheren, waarvan u niet wilt dat deze verloren gaat. Met de private cloud van de BICT Groep kunnen wij u ervan verzekeren dat dit nooit meer het geval zal zijn. Alles zal vanaf nu veilig opgeslagen staan op de cloud. Een ander voordeel van de private cloud is de flexibiliteit. U kunt de cloud omgeving namelijk helemaal op maat maken naar uw zakelijke behoeftes. Daarnaast biedt het meer schaalbaarheid dan een on-premises infrastructuur. Ten slotte heeft u meer controle en privacy, gezien u de infrastructuur niet met anderen deelt. 

voordelen private cloud
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met Private cloud van de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Veilige opslag met de BICT Groep

Verloren bestanden zullen vanaf nu verleden tijd zijn met de private cloud van de BICT Groep. Als gecertificeerd en erkend ICT bedrijf helpen wij u bij het realiseren van een beveiligde omgeving. Wilt u meer weten over deze cloudoplossing of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000 en kom direct in contact met één van onze specialisten.