Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
werken in de cloud

Werken in de cloud 

Werken in de cloud is voor veel organisaties steeds meer de standaard. Het voordeel van cloud services is namelijk dat deze altijd toegankelijk zijn, zolang u maaer verbinding tot het internet heeft. Bovendien bespaart u kosten, doordat grote investeringen in grote computers en eigen servers niet meer noodzakelijk is. De hosting van uw data vindt plaats in onze eigen private cloud binnen onze betrouwbare en solide datacenters. Zo zijn uw servers, applicaties en data optimaal beveiligd.

Werken in de cloud geeft u altijd en vanaf elk apparaat toegang tot al uw gegevens en programma’s. Zo zorgt u ervoor dat u en uw collega’s altijd en overal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook niet geheel onbelangrijk is, dat werken in de cloud extra veilig is.  

Cloud opslag zakelijk 

Met werken in de cloud staan al uw programma’s en bestanden zakelijk opgeslagen op een externe cloudserver. Deze data kunt u eenvoudig beheren via uw eigen account op elk willekeurig apparaat, zolang u maar verbonden bent met het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om bestanden te delen met uw collega’s via de cloud. Zo kunt u met cloud ppslag zakelijk tegelijkertijd werken in dezelfde bestanden.

cloud opslag zakelijk

Voordelen van werken in de cloud

Dankzij innovatieve technologieën overwegen steeds meer bedrijven om hun IT geheel of gedeeltelijk uit de cloud af te nemen. Dit komt door de vele voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt. Wie overweegt om te werken in de cloud, hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw data verloren gaat. Wij van de BICT Groep hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Met de cloud kunt u altijd en overal werken. Als u maar verbonden bent met een internetverbinding.
  • U kunt makkelijk opschalen.
  • U betaalt alleen voor het werkelijke gebruik van de dienst en niet voor ongebruikte capaciteiten.
  • Veilig en toegankelijk.
  • Zorgt voor meer flexibiliteit en productiviteit voor u en uw collega’s
werken in de cloud bict
Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Stap vandaag nog over naar werken in cloud, de online werplek van de BICT Groep waarmee u altijd en overal bereikbaar bent. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Cloud oplossingen

Als ICT bedrijf zorgen wij ervoor dat al uw data veilig staat opgeslagen op de cloud, hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u uw bestanden kwijt bent. Iets wat natuurlijk in het bedrijfsleven niet kan gebeuren. Kunnen wij u hierbij helpen, of wilt u uw hele bedrijf ontzorgen op het gebied van IT – en ICT? Aarzel dan niet en neem direct contact op middels het online contactformulier. Liever direct contact met onze specialisten? Bel ons dan op 0174 752 000. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor!

Van A tot Z | BICT Groep