Werken in de cloud
Door te werken in de cloud weet u zeker dat uw bedrijfsgegevens altijd veilig zijn. Bij eventuele calamiteiten zijn uw gegevens eenvoudig terug te halen. Heeft u binnenkort een belangrijke presentatie op de planning staan? Dan weet u zeker dat de benodigde bestanden eenvoudig te raadplegen zijn. BICT Groep helpt u graag aan de juiste systemen en ondersteunt u bij het beheer van deze systemen.

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

Flexibel en efficiënt werken in de cloud

Een groot voordeel van werken in de cloud is dat u uw bestanden altijd en overal kunt raadplegen. Uw gegevens worden opgeslagen in twee beveiligde datacenters, die uiteraard ISO gecertificeerd zijn. Alleen degenen met een wachtwoord hebben toegang tot de bestanden. Zo kunnen onbevoegde personen niet bij uw bedrijfsgegevens komen, waardoor maximale privacy is gegarandeerd. Of u nu thuis, onderweg op of kantoor wilt werken, het is allemaal mogelijk met deze efficiënte automatisering.

Zorg ervoor dat uw data veilig is

U wilt toch ook dat uw data altijd veilig is opgeslagen? Kies er dan voor om te werken in de cloud. BICT Groep helpt u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, ondersteunen wij u met de installatie en het beheer. Uiteraard staan wij u ook bij voor support, zowel op afstand als op locatie. Meer weten? Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar 0174 – 752 000.

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen