Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Cyber security Leiden | BICT Groep

Cyber security Leiden 

Cybercrime, steeds meer bedrijven in Leiden worden hiermee geconfronteerd. We zien de nieuwsberichten hier bijna dagelijks over voorbijkomen. Het is dan ook niet gek dat veel Nederlanders zich tegenwoordig veiliger voelen op straat dan online. Tijd dus om de cyber security in Leiden eens onder de loep te nemen.

Het belang van een veilige ICT omgeving 

De wereld digitaliseert steeds verder, waardoor het hacken van bedrijfsgegevens steeds interessanter wordt voor cybercriminelen. Om te voorkomen dat uw gegevens zomaar op straat komen te liggen, is het belangrijk dat u uw ICT omgeving zo goed mogelijk beveiligt. Dit doet u door onder andere een multi-factor authenticatie, endpoint security en endpoint encryptie in te stellen.

Het belang van een veilige ICT omgeving

Cyber security in Leiden uitbesteden

Nu kunt u natuurlijk zelf uw cyber security in Leiden regelen, maar vaak is het slimmer om dit uit te besteden aan een ICT bedrijf, zoals de BICT Groep. De BICT Groep beschikt over de juiste tools en kennis, waardoor u hier niet meer zelf in hoeft te investeren. Dit scheelt zowel tijd als geld. Wanneer u de BICT Groep inschakelt voor uw cyber security in Leiden, weet u zeker dat uw cyber security in de juiste handen is. Wij zijn namelijk Silver Partner van ESET®. Naast een breed scala aan beveiligingsoplossingen die wij hierdoor tot onze beschikking hebben, hebben onze medewerkers ook toegang tot een speciaal e-learning platform, waardoor zij altijd over de meest actuele kennis beschikken.

Cyber security in Leiden uitbesteden
Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Laat uw cyber security in Leiden uitbesteden aan de BICT Groep.Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

BICT Groep is uw ICT bedrijf in Leiden

Wij bieden totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT vraagstukken voor bedrijven en organisaties in heel Leiden. Naast cyber security kunt u bijvoorbeeld ook voor online werkplekken, toegangscontroles en cameratoezicht bij ons terecht. Dus bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Leiden, dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres! Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen bij eventuele vragen. Onze ICT specialisten staan voor u klaar!

BICT Groep is uw ICT bedrijf in Leiden