BICT Groep - ICT bedrijf

ICT bedrijf Leiden

Bent u voor uw bedrijf in Leiden of omstreken op zoek naar een totaalverzorger op het gebied van ICT? Dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres! Als ICT bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en kennis, kunnen wij u verzekeren dat wij u kunnen helpen met al uw vraagstukken op het gebied van ICT en/of IT op elk gewenst moment van de dag. Focust u zich op uw onderneming, dan doen wij de rest! 

Weten welke bedrijven in Leiden en omstreken u voorgingen? Bekijk dan onze referenties.

Marco Noordervliet - Commercieel Manager - BICT Groep

Marco Noordervliet
Commercieel Manager

ICT beheer uitbesteden 

Naast het feit dat er op het gebied van ICT een brede kennis nodig is, kost het ook heel veel tijd om het beheer zelf uit te voeren. Zonde van uw tijd, als u ook uw ICT beheer kunt uitbesteden. Onderhoud van uw ICT infrastructuur is ontzettend belangrijk. Doordat de technologie van tegenwoordig continue groeit en ontwikkelt, is het bijhouden van het onderhoud ontzettend belangrijk. Succes begint immers bij een professionele ICT omgeving en met de juiste kennis van de BICT Groep, kunt u zich volledig focussen op meer successen! Wij nemen uw ICT beheer geheel van u over, zodat u in de gelegenheid bent om altijd en overal te werken.

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Maatwerk ICT oplossingen

ICT diensten 

BICT Groep biedt het volledige pakket aan, als het gaat om het beheer van ICT. Want naast dat wij u systeem kunnen beheren, kunt u ook bij ons terecht voor camerabewaking of een e-mailhandtekening. Wij zijn dus de totaalverzorger voor al uw vraagstukken op het gebied van ICT diensten in en rondom Leiden. 

ICT bedrijf Leiden

ICT partner voor uw bedrijf in Leiden 

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van ICT binnen uw bedrijf kunnen betekenen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van de BICT Groep als uw ICT partner. Of uw bedrijf nou gevestigd is in Leiden of omstreken, u kunt altijd uw ICT uitbesteden aan onze experts. Ons motto blijft: wij zorgen voor het juiste advies en de beste oplossing voor uw ICT beheer! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000.