Systeembeheer Rijswijk | BICT Groep

 Systeembeheer Rijswijk

Zijn uw systemen momenteel up-to-date, beschikken ze over de nieuwste software en zijn er voldoende back-ups? Al dit soort zaken vallen onder de noemer ‘systeembeheer’. Nu kunt u deze taken zelf op u nemen, maar dit kost al snel veel tijd. Bovendien vereist dit de nodige kennis en ervaring. Gelukkig kunt u uw systeembeheer in Rijswijk ook aan een ICT partner uitbesteden om u zo te laten ontzorgen. Hieronder leest u meer over het belang van systeembeheer en de voordelen van het uitbesteden hiervan.

 Het belang van een systeembeheerder 

Een systeembeheerder zorgt ervoor dat de computersystemen binnen uw organisatie draaiende blijven. Dit houdt in dat de systeembeheerder onder andere back-ups maakt, updates van het besturingssysteem verzorgt, hardware installeert en ook neemt een systeembeheerder de IT security voor zijn of haar rekening. Het is dan ook logisch dat een systeembeheerder tegenwoordig voor veel bedrijven onmisbaar is.

Wat doet een systeembeheerder? | BICT Groep

Systeembeheer in Rijswijk uitbesteden

Het uitbesteden van uw systeembeheer in Rijswijk is een verstandige keuze. Niet alleen houdt u zo meer tijd over voor andere werkzaamheden, maar ook weet u zeker dat uw systeembeheer in goede handen is. Bij de BICT Groep zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw systemen altijd up-to-date zijn en continu worden gemonitord. Dus mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, dan kunnen wij snel en effectief handelen. Vaak is de storing dan al verholpen voordat u doorheeft dat deze is opgetreden.

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep

 BICT Groep is uw ICT bedrijf in Rijswijk 

Niet alleen voor systeembeheer kunt u bij de BICT Groep terecht, ook voor onder meer online werkplekken en zakelijk glasvezel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten bedenken graag totaaloplossingen voor al uw ICT vraagstukken om u te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. Kortom, de BICT Groep is uw ICT bedrijf in Rijswijk! U kunt contact opnemen voor een kennismakingsgesprek via 0174 752 000 of het online contactformulier.

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met ICT automatisering. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail