Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord

Systeembeheer Dordrecht

Elk bedrijf heeft een systeembeheerder nodig. Een systeembeheerder zorgt er namelijk voor dat de kans op storingen, en dus downtime van uw bedrijf, wordt geminimaliseerd. Of u deze taak nu zelf op u neemt, iemand hiervoor aanstelt of deze taak liever uitbesteedt aan een ICT bedrijf, er moet iemand verantwoordelijk zijn. Deze functie vereist echter veel kennis en ervaring, daarom raden wij u aan om uw systeembeheer in Dordrecht uit te besteden aan een ICT bedrijf zoals de BICT Groep, zodat u zeker weet dat uw IT systemen in goede handen zijn.

 Wat doet een systeembeheerder? 

Een systeembeheerder zorgt ervoor dat uw IT omgeving zo goed mogelijk wordt onderhouden, waardoor de kans op storingen wordt geminimaliseerd. Eigenlijk is dit een overkoepelende term voor het beheren van uw gehele IT omgeving. Dit kan door bepaalde updates door te voeren, maar ook door uw bedrijfsomgeving continu te monitoren. Met deze proactieve manier van systeembeheer zorgt u ervoor dat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft.

Wat doet een systeembeheerder? | BICT Groep

Systeembeheer in Dordrecht uitbesteden 

Niet iedereen weet wat hij of zij moet doen als de wifi uitvalt of als er nieuwe software geïnstalleerd moet worden. De functie van systeembeheerder vereist dan ook de nodige kennis en ervaring. Laat u daarom ontzorgen, door uw systeembeheer in Dordrecht uit te besteden. De systeembeheerders van de BICT Groep zorgen voor de installatie, configuratie en het onderhoud van uw IT omgeving. Zo kunt u zich focussen op andere zaken en weet u zeker dat iedereen probleemloos aan de slag kan.

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep

Wat bieden wij u?

Kiest u voor de BICT Groep, dan houden wij uw systemen 24/7 nauwlettend in de gaten en voeren wij de nodige updates door. Daarnaast zorgen wij voor de beveiliging van uw systemen en maken wij back-ups. Eventuele storingen hebben wij zo in kaart gebracht en kunnen wij vaak op afstand verhelpen. Indien nodig komen wij uiteraard ook bij u op locatie. Ook in Dordrecht zijn wij binnen no-time! Kortom, wanneer u kiest voor de BICT Group, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw IT omgeving. Meer weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0174 752 000 of gebruik maken van ons online contactformulier.

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw Systeembeheer Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail