Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict bedrijf

ICT bedrijf 

Bent u op zoek naar een gecertificeerd en erkend ICT bedrijf voor uw organisatie? Dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres! Met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring, zijn onze specialisten in staat om uw organisatie compleet te ontzorgen op het gebied van uw ICT beheer. Ongeacht hoe klein of groot het vraagstuk is, wij staan op ieder gewenst moment van de dag voor u klaar om u te helpen. Hierdoor kunt u zich volledig blijven focussen op uw onderneming en verzekeren wij dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT. Al uw zorgen om ICT zullen met de BICT Groep als partner verleden tijd zijn!

ICT beheer uitbesteden bij een ICT bedrijf 

Een goedwerkende ICT omgeving is tegenwoordig van essentieel belang binnen een organisatie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het  beheer van hun ICT uit te besteden. Dit zorgt er namelijk voor dat u en uw medewerkers soepel en effectief kunnen blijven werken, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met het beheer van uw ICT omgeving. Als ICT bedrijf zorgen wij er onder andere voor dat u beschikt over de juiste online werkplekken, uw data altijd veilig is opgeslagen, u inzicht heeft in alle activiteiten in en rondom uw organisatie en iedere mail professioneel kan worden afgesloten met een e-mailhandtekening.

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

ict beheer uitbesteden bij een ict bedrijf

Microsoft 365 

Om uw medewerkers optimaal te laten presteren, is het belangrijk dat u uw medewerkers voorziet van de juiste samenwerkingstools. En waar kunt u deze samenwerkingstools beter vinden dan bij een ICT bedrijf? De BICT Groep beschikt over diverse faciliteiten om dit voor u en uw medewerkers mogelijk te maken. Microsoft 365 is dé oplossing voor uw organisatie. Naast de standaard applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook worden deze applicaties aangevuld met; Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Microsoft Teams. Afhankelijk van het pakket binnen uw organisatie, kunt u de applicaties tot op wel vijf verschillende apparaten gebruiken. Met Microsoft 365 kunnen uw medewerkers zorgeloos communiceren en effectief samenwerken. Ons ICT bedrijf kijkt graag welk pakket van Microsoft 365 het beste bij uw organisatie past! 

ict bedrijf microsoft 365
Marco | Sales

Laat u informeren door onze experts

BICT Groep, het ICT bedrijf dat u nodig heeft. Het liefst vandaag nog overstappen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

BICT Groep, hét ICT bedrijf dat u nodig heeft

Iedere organisatie heeft een andere aanpak nodig op het gebied van ICT, dat beseffen wij maar al te goed. Als uw ICT partner beschikken wij over alle benodigde kennis en specialismen, waardoor wij uw gehele ICT beheer kunnen overnemen. Het scheelt u namelijk ontzettend veel tijd (en daarmee geld), wanneer u uw ICT uitbesteden aan ons. Kortgezegd: de BICT Groep is hét ICT bedrijf dat alles biedt dat u nodig heeft. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Of heeft u nog andere vragen met betrekking tot ICT? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Dan kijken wij samen wat het beste is voor uw organisatie!

Hét ICT bedrijf | BICT Groep