Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
sparta rotterdam sport sector

ICT op z'n Spartaans

Scoor digitaal succes en ontvang een gratis ICT scan

Net als Sparta Rotterdam beschikken over een razendsnelle, slimme en veilige ICT omgeving? Als medelid van de Sparta Rotterdam Business Club helpen wij u hier graag bij! BICT Groep is Official Business Partner sinds 2019 en sinds 2022 vindt u ons logo op de mouw van het shirt en is BICT Groep uit gegroeid tot CO-sponsor. Samen met Sparta streven wij naar het beste resultaat voor hun ICT omgeving en dat kunnen wij ook voor uw organisatie nastreven! Onder het motto 'ICT op z’n Spartaans' willen wij u een gratis ICT scan aanbieden t.w.v. maar liefst € 1.495,00 zodat u een stap dichter naar de optimale ICT omgeving kunnen helpen.

HR W041654 bewerkt
A1  | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

A1 Group

ARBO Rotterdam | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

ARBO Rotterdam

Axidus | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

Axidus Uitzendbureau

JB Groep | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

JB Groep

Nicoverken | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

Nicoverken

Refresh | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

Refresh

Sparta Rotterdam | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

Sparta Rotterdam

Trofi Pack  | ICT op z'n Spartaans | BICT Groep

Trofi Pack

Hoe wij de ICT omgeving van Sparta Rotterdam konden optimaliseren

In deze business case video kunt u zien hoe wij met Sparta Rotterdam in contact zijn gekomen en wij hun ICT omgeving mochten optimaliseren en beveiligen.

Aanmelden voor ICT op z'n Spartaans

Sluit u net als de medeleden van de Sparta Rotterdam Business Club aan bij 'ICT op z'n Spartaans' en start vandaag nog met het creëren een veilige, snelle en probleemloze werkomgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 U085262

Wat houdt de gratis ICT scan in? 

De ICT scan bestaat uit twee verschillende onderdelen: een technische ICT inventarisatie en een cyber security brainstorm sessie.

Een ICT inventarisatie houdt in dat een van onze technisch specialisten bij u op locatie langskomt om de huidige ICT omgeving in kaart te brengen. Zaken als uw servers, endpoints, antivirusmaatregelen, gebruikte software, maar ook zaken als de gebruikte toegangscontrole worden gecontroleerd.

Tijdens de cyber security brainstorm sessie informeren wij u over de drie gebieden van cyber security:

  • Techniek – Denk hierbij aan zaken als de gebruikte firewall en de benodigde software updates.
  • Organisatie – Welke procedures hanteert u als organisatie om cyber security te waarborgen? Een beleidsplan is daar een voorbeeld van.
  • Mensen – Ook als de technische aspecten helemaal op orde zijn, is het cruciaal om uw mensen te informeren over het belang van cyber security en ze te trainen hoe dat ze hiermee om dienen te gaan.
systeembeheer uitbesteden in rotterdam
Bas Voermans

Aanmelden voor ICT op z'n Spartaans

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Mail
Wilt u meer weten over de professionele Cloud diensten
onder het genot van een kop koffie

Wij nodigen u graag uit om meer te weten te komen over onze professionele Cloud diensten, onder het genot van een heerlijke kop koffie.

tijdens een Sparta wedstrijd in de Skybox van BICT Groep

Maak een afspraak met ons team en ontdek hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan het succes van uw organisatie, terwijl u geniet van een ontspannen en informeel gesprek tijdens een Sparta wedstrijd in de Skybox van de BICT Groep.

tijdens een rondvaart over de prachtige Hollandse wateren

Sluit u aan bij ons en ervaar hoe wij uw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen, zowel op de golfbaan als in de digitale wereld tijdens een rondvaart over de prachtige Hollandsche wateren.

tijdens een dag golfen op Golfbaan de Dutch

Geniet van een exclusieve dag golfen op Golfbaan de Dutch, waar we u graag informeren over onze innovatieve oplossingen.

tijdens een goede lunch in een van de top restaurants die Rotterdam rijk is

Laat uw zintuigen prikkelen door culinaire hoogstandjes terwijl we u informeren over de mogelijkheden en voordelen van onze Cloud oplossingen. Geniet van de verfijnde ambiance en proef tegelijkertijd de kracht van onze innovatieve diensten voor uw bedrijf.

gewoon bij u op kantoor

We brengen de expertise en kennis rechtstreeks naar u toe, zodat we uw specifieke behoeften en uitdagingen kunnen bespreken. Samen kunnen we de beste oplossingen vinden die aansluiten bij uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor.

Wij helpen u graag verder!

Selecteer een onderwerp
Onderwerp
Onder het genot van een kop koffie
Sparta wedstrijd in de Skybox van de BICT Groep
Dag golfen op Golfbaan de Dutch
Rondvaart over de prachtige Hollandsche wateren
Een goede lunch in een van de top restaurants die Rotterdam rijk is
Gewoon bij u op kantoor
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht
* Verplicht veld. Door de inzending van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.