Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 1701920866

Wat is een softphone nu eigenlijk?

BICT Hosted Voice
        2 minuut

Bij BICT Groep bieden we telefonieoplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Eén van onze meest vooruitstrevende oplossingen is de softphone. Misschien heeft u al eens van deze term gehoord, maar wat houd een softphone eigenlijk in? We bespreken het hieronder.

Software telefoon

Een softphone, afgeleid van 'software telefoon', is een slimme applicatie die van uw computer, tablet of smartphone een volwaardige zakelijke telefoon maakt. Met onze softphone blijft u flexibel en kunt u overal werken. Deze handige tool biedt dezelfde functionaliteiten als uw traditionele vaste telefoon. Met slechts één druk op de knop kunt u uitbellen, inkomende oproepen beantwoorden, gesprekken doorschakelen en zelfs uw voicemail beheren.

De voordelen van een softphone

Wat maakt onze softphone zo speciaal? Nou, één van de grootste voordelen is de veelzijdigheid en mobiliteit die het biedt. Of u nu op kantoor bent, onderweg naar een klant of lekker thuis aan het werk bent, met onze softphone bent u altijd verbonden. En het mooie is, u hoeft geen aparte hardware aan te schaffen. Alles wat u nodig heeft, is onze handige app en een internetverbinding.

Minder milieubelasting

De softphone gaat nog verder dan alleen flexibiliteit. Onze softphone is ook duurzaam. Door het gebruik van softphones in plaats van traditionele vaste telefoons vermindert u elektronisch afval en draagt uw organisatie bij aan een schonere planeet.

Bent u klaar voor de softphone van BICT Groep?

Zoals u van ons gewend bent streven wij ernaar om uw organisatie te voorzien van geavanceerde oplossingen die helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Onze softphone is speciaal ontwikkeld om de productiviteit binnen uw organisatie te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Wilt u meer weten over onze softphone of andere telefonieoplossingen? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Onze specialisten staan klaar om u te informeren!

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht